Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Industriarbetare med CNC- och svetskunskap till Hydro Östanåfabriken i Vetlanda jobb i Vetlanda på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Industriarbetare med CNC- och svetskunskap till Hydro Östanåfabriken i Vetlanda på Lernia

Industriarbetare med CNC- och svetskunskap till Hydro Östanåfabriken i Vetlanda

Lernia Vetlanda, Jönköpings län Heltid

Industriarbetare med CNC- och svetskunskap till Hydro Östanåfabriken i Vetlanda

Är du nyfiken på tillverkningsindustrin och skulle vilja testa på rollen som Industriarbetare med CNC- och svetskunskap till Hydro i Vetlanda på ett internationellt, modernt och väletablerat företag? Just nu söker vi på Lernia Bemanning AB en talangfull person till ett uppdrag hos Hydro Extrusion Sweden AB. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan!  

Vad går arbetet ut på?

I rollen som Industriarbetare på Hydro Östanåfabriken i Vetlanda kommer du att lära dig mycket om Hydro Extrusion Sweden ABs verksamhet och hur tillverkningsindustrin fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att utföra underhållsarbete, arbeta med kontroll av kvalitet och hållfasthet och temperaturer. Du kommer också att arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen och underhålla maskiner. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara oregelbundna.

Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom svetsning och montering att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av industriarbete, tillverkningsindustrin och svetsaryrket. Om du har truckkort, har utbildning inom industrin och har erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin ser vi det som meriterande.

Erbjudande


På Hydro Extrusion Sweden AB erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 171665