Jobbet Industriarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Industriarbetare publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Till vår kund i Hallstahammar söker vi nu industriarbetare. För att söka tjänsten bör du ha tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga, tekniskt intresse, kvalitet och noggrannhet. Du får möjligheten att arbeta både i grupp och enskilt i en klassisk industrimiljö


ansvarsområde.

Just nu söker vi industriarbetare till uppdrag hos vår kund i Hallstahammar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin. Arbetsuppgifterna består av att köra truck, travers och hjälpa till i produktionen. 


kvalifikationer.

Du trivs med industriarbete där arbetsuppgifterna kan vara fysiskt tunga och ske i varm miljö. Som person är du noggrann, strukturerad samt håller ordning och reda på arbetsplatsen eftersom säkerheten är av stor vikt. Du är van att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål eller en deadline. Vidare är du stresstålig och har en hög servicekänsla samtidigt som du är social. Du talar och skriver svenska obehindrat. För att vara behörig till kommande uppdrag bör du ha följande kompetenser:

 Krav: 
• Truckkort 
• Traverskort 
• Körkort och tillgång till bil 
• Mycket goda kunskaper i det svenska språket, tal och skrift 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. ansökan.

Sista ansökningsdag 2021-01-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Referens

201328959

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till