Jobbet Industrial Engineer sökes till Plastal! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Industrial Engineer sökes till Plastal! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör och letar efter en ny karriärmöjlighet? Är du självgående, duktig på att kommunicera och trivs i en problemlösande roll? Då kan Plastal ha rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Studentconsulting söker för Plastals räkning en Industrial Engineer till deras verksamhet i Arendal. Som Industrial Engineer förväntas du vara med att ta fram samt tillämpa de mest effektiva och kostnadseffektiva metoderna för industriell produktion inom organisationen. Du utformar system som integrerar material, utrustning, information samt människor i övergripande produktionsprocesser.

Du kommer att arbeta med att eliminera eller minska förluster i produktion och relaterade processer genom att använda dig av LEAN metoder och verktyg. Du ser över vilka maskiner och utrustning vi behöver i verksamheten samt dess placering för att säkerställa det mest effektiva flödet i fabriken.

Du är även med och utvecklar metoder som kommer användas för att utföra alla uppgifter som är kopplade till produktion, inklusive utformning av system för kvalitetskontroll, distribution och lager. Vidare fastställer du arbetsinstruktioner och balansering av bemanning samt föreslår och implementerar system för utvärdering av arbetsprocesserna samt rekommenderar metoder för att förbättra effektiviteten för medarbetarna.

Du kommer även att utvärdera status på ergonomin genom hela produktionsflödet, samt optimerar layout genom att flytta om eller ersätta utrustning. Du kommer rapportera till vår Beredningschef men också jobba nära produktions- och logisitkledningen.

Detta är en rekryteringsprocess vilken sköts av Studentconsulting men du blir anställd direkt hos Plastal. Arbetstider är kontorstid, måndag-fredag med möjlighet till flexibla arbetstider. Startdatum så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
- Examen som civilingenjör eller högskoleingenjör.
- Goda kunskaper inom matte, statistik, fysik, datorapplikationer med mera.
- Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet inom industri samt programmeringskunskaper eller kunskaper i exempelvis Matlab, AutoCad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det är viktigt att du trivs att arbeta såväl inne på kontoret som ute i produktionsverksamheten.

Du är duktig på att kommunicera med såväl kollegor som externa parter och trivs med att vara spindeln i nätet. Vi söker dig som har en väl utvecklad analytisk och matematisk förmåga där du har lätt att förstå siffror och samband. Ditt arbete är mycket självständigt och du kommer att arbeta tvärfunktionellt med andra grupper vilket sätter krav på dig att ha förmågan att kunna kommunicera på alla nivåer. Vi ser även att du har en väl utvecklad initiativförmåga och ett starkt driv.

Om arbetsgivaren:

Plastal är din partner när det kommer till termoplast för fordon och erbjuder formsprutning, målning, montering och logistik.
Vi har anläggningar i Göteborg, Simrishamn, Raufoss (Norge) och Gent (Beligen). Vi levererar kostnadseffektiva, avancerade plastlösningar från design till färdig produkt. Plastal erbjuder kompletta plastlösningar genom ständig förbättring, utveckling och i samband med våra värdeord respekt, utveckling och ansvar. Sedan 2016 är vi en del av Plasman group. Du hittar mer information på vår hemsida www.plastal.com. På vår enhet i Arendal, Göteborg arbetar omkring 400 medarbetare med formsprutning, målning, montering och logistik för fordonsindustrin.

Sökord: Matlab, Produktion, Högskoleingenjör, Civilingenjör, Industrial Engineer

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52251

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till