Jobbet Industrial Engineer- Operational Excellence har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Industrial Engineer- Operational Excellence publicerad av Michael Page

Heltidsanställd
Stockholm Norr

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med i ett internationellt team och ha möjligheten att göra skillnad med ansvar för att driva och genomföra förbättringsprojekt på lokal nivå tveka inte att sök till nedan roll.

Information om kunden

Vår kund är en global marknadsledare inom sin bransch som verkar i mer än 100 länder runt om i världen. De flesta av länderna har en ingenjörsteam med överlägsen drift, som ser till att de lokala marknadens intressen beaktas i utbyggnaden av de globala projekten.

Beskrivning

Har du examen inom industriell teknik, maskinteknik eller kemiteknik med stark dataanalytisk sinne samt erfarenhet? Efter att ha genomgått en intensiv introduktionsprocess är detta en unik roll där du samlar in data genom att använda olika källor och titta på sätt att förbättra företagets processer, rutiner, system och genomföra planering av arbetskraft. Bolaget fortsätter att bygga upp teamet och behöver 3 stjärnor som vill vara med på deras fortsatt resa att jobba för företagets strategi att fatta datadrivna beslut, inte att använda "test-och-fel" -metoder för verksamheten. Du kommer att undersöka olika processer inom logistik, transport och depå. Du kommer att kontakta operatörschefer och lagerpersonal för att titta på sätt att förbättra deras processer och procedurer genom att analysera data och tillhandahålla projektförklaringar. Du kommer att stödja interna kunder med operativa planer och olika projekt relaterade till problemlösning, processteknik och serviceutvidgning. Du kommer att stödja europeiska projekt och arbeta i tvärfunktionella team. Du kommer att skapa och hantera projektplaner och rapportera till ledande befattningshavare. Den kvantitativa bakgrunden kommer att användas genom att tillhandahålla projektförklaringar genom analys av informationssystem.

Sökandes profil

Denna fantastiska möjlighet skulle idealiskt passa en kandidat med akademisk utbildning inom en kvantitativ ingenjörsdisciplin med industriell erfarenhet med en önskan att genomföra omfattande upplärning. Efter upplärningsperiod blir du självständig inom rollen och får en tydlig väg att gå vidare till en mer senior nivå och bli en branschledande expert.

Vi förväntar oss att du ska ha:

* 2-4 års erfarenhet av ett relevant område (Operational Excellence, Supply Chain, Engineering)

* Intresse för driftsekonomi / processförbättring

* Stark analytisk inriktning, förmåga att förbereda komplexa rapporter i Excel och stödja datadrivna beslut

* Behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Jobberbjudande

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Placering: Stockholm Norrort

Observera att ansökningar kommer att administreras i slutet av Juli på grund av semesterperiod.

Referens

124634/001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till