Jobbet Industri och monteringsarbete Söderort har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Industri och monteringsarbete Söderort publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Lernia Bemanning söker nu flera duktiga personer med industrivana för start vecka 38-39 till vår kund i södra Stockholm. Är du verktygsvan och har monteringserfarenhet och kan starta omgående så tveka inte att söka!
OM TJÄNSTEN

Arbetet innebär huvudsakligen att montera, robotarna du tillverkar har tusentals komponenter vilket innebär att du ständigt kommer att lära dig nya moment inom el, mekanik och hydraulik. Arbetet som el montör innebär att du utför mätningar och felsökning med hjälp av el schema. Du kommer att vara en del av ett montörs-team i en kultur som präglas av högt i tak och raka rör. 

Produktionscheferna på arbetsplatsen är närvarande och mycket kunniga inom sitt område. Tjänsten kommer att innefatta skiftarbete med en vecka dagtid och den andra veckan eftermiddag/kväll.

OM DIG

Utbildning och/eller kunskap inom montering eller annan industribakgrund.

Du bör ha erfarenhet från verkstadsindustrin samt erfarenhet av att läsa ritningar och el scheman. 
Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål. 

Är du teknisk duktig eller en van montör tveka inte att söka tjänsten. Vi ser ambition och vilja som stora ingredienser och det kan väga upp mot en tunnare erfarenhet.

 

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Tumba
  • Tjänstgöringsgrad: Dagtid
  • Tillträde: OmgåendeOM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

 OM LERNIA

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

77725

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till