Jobbet Incident Manager / Service Level Manager / ITIL / IT / till Intrum har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Incident Manager / Service Level Manager / ITIL / IT / till Intrum publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du få en unik möjlighet att axla en central position med stor påverkansgrad? Motiveras du dessutom av en social och varierande roll med fokus på koordinering och teknik? Hos Intrum får du möjligheten att utveckla både dina egna kunskaper och Intrum som företag.

Om företaget

Intrum är ett välkänt kredithanteringsföretag. Deras uppdrag är att skapa en sund ekonomi i samhället. De är verksamma runt om i Europa med omkring 8000 anställda i 27 länder. Företaget finns på flertalet orter i Norden och Sverige. I Sverige är det omkring 450 medarbetare varav 320 finns på Stockholmskontoret i Sickla. På arbetsplatsen råder en familjär stämning och nu letar de efter en person som vill vara en del av IT-teamet där tekniker, kvalitetsansvarig samt Facilities Manager och Service Delivery Manager ingår.

Arbetsuppgifter

I rollen som service level & incident manager ingår du i ett team som arbetar med att utveckla, underhålla och leverera tjänster kopplade till infrastruktur, arbetsplats och tjänster. Du ansvarar för att driva eskalerade incidenter och change requests tillsammans med interna stakeholders gentemot Intrums infrastruktur och supportleverantör. Vidare ansvarar du även för att delegera och samla rätt personer för att kunna lösa problem på snabbast och bästa sätt. Du ingår i ett team vars huvudansvar är att stötta verksamheten, utvecklarna och projektkontoret. Tillsammans med teamet och externa serviceleverantörer ansvarar ni för leverans och service inom nätverk, hårdvara, print och support. Även tjänster som telefoni, mobiltelefoni och och facilities. Ni arbetar för att se till att verksamheten inte upplever några hinder och att Intrums produktionssystem snabbt kommer upp vid eventuella incidenter. Utöver detta ansvarar teamet som helhet även för leverantörsuppföljning, säkerhet och IT-inköp.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot IT
• Tidigare arbetslivserfarenhet från en teknisk och/eller koordinerade roll
• Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska
• Du har god datorvana och kunskaper inom Windows och Office-paketet
• God förståelse för service delivery, ITIL-ramverket och nätverksstruktur
• Erfarenhet av att driva change management och eller problem management
Meriterande:
• Eftergymnasial utbildning inom IT

I den här rollen trivs du som har god förmåga att organisera, koordinera och strukturera ditt arbete. Då rollen innebär mycket kommunikation både internt och extern värderar vi dina sociala och relationsskapande förmågor. I rollen hanterar du en stor variation av incidenter kopplade till nätverksinfrastruktur och IT-miljö, vi ser därför att du har god problemlösningsförmåga, en förmåga att driva saker i mål och följa upp. Eftersom du arbetar i ett mindre team uppskattar du att jobba samarbeta med andra och vill dela med dig av dina kunskaper och kompetenser.

Övrig information

• Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Intrum. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sickla, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ITIL, Incident Manager, Problem Manager, processledning, processutveckling, ITIL foundation, certifiering, processledare, Change Manager, Release Manager, incidenthantering, Incident Management

Referens

2409401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till