Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Inbound planner söks omgående till företag inom detaljhandeln! jobb i Upplands Väsby på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Inbound planner söks omgående till företag inom detaljhandeln! på StudentConsulting

Inbound planner söks omgående till företag inom detaljhandeln!

StudentConsulting Upplands Väsby, Stockholms län Heltid
Har du en examen inom logistik eller ekonomi samt 1–2 års erfarenhet av en roll inom varuflödesplanering? Är du analytisk, kommunikativ, trivs i en roll där med många bollar i luften och söker nya utmaningar? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är en framgångsrik detaljhandelskedja sedan 1986 som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge och Tyskland. Företaget har idag över 100 varuhus i Sverige, 39 i Norge, 31 i Finland samt 4 i Tyskland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. De har idag över 2 000 anställda och har huvudkontor i Upplands Väsby.

I rollen som Inbound Planner kommer du att bli en del av Inköps- och affärsutvecklingsteamet som arbetar med varuflöde mellan leverantör och centrallager. Din främsta uppgift kommer vara att optimera tillgängligheten av produkter till deras centrallager där du är första instansen för orderkommunikation och leveransbevakning gentemot leverantörer. Du kommer arbeta med analyser av ditt orderflöde och förbättring av lagersituation. I rollen ingår även orderuppföljning, samt säkra masterdata och parametrar för inköps order. Det finns även möjlighet att delta i projekt för att utveckla företagets varuflöde. Som Inbound Planner ingår du i ett Inbound team och rapporterar till Inbound Planning Manager.

Denna roll är ett vikariat på heltid med start i början på november och förväntas löpa fram till sommaren 2022. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. De har kontor i Upplands Väsby dit det går direktbussar från centralen. Kontorstider 08.00 – 17.00 med flex tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av en liknande roll som Inbound Planner, exempelvis inom transportplanering och varuflödesplanering. Har du även studerat en eftergymnasial utbildning inom logistik eller ekonomi är detta ett plus. Rollen ser även att du har erfarenhet och förståelse för Supply Chain kedjan. Tidigare erfarenhet i prognossystem eller IFS är meriterande. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt även goda kunskaper i Excel och Officepaketet. För att lyckas i rollen behöver du god samarbets- och samordningsförmåga. Du är strukturerad, positiv och vågar ta egna initiativ. Vi söker dig som trivs i en flexibel och föränderlig miljö.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60375