Jobbet Inbound Logistiker sökes på heltid till Plantagen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Inbound Logistiker sökes på heltid till Plantagen! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du minst 2 års erfarenhet av inbound flödet på en logistikavdelning? Vill du få chansen att utvecklas inom logistikområdet på ett växande detaljhandelsbolag? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Plantagen är ett företag inom detaljhandeln med inriktning mot växter och trädgårdstillbehör. Bolaget grundades i Norge 1986 och har utvecklats till ett framgångsrikt bolag med ett 100-tal butiker över hela Norden som erbjuder sina kunder ett stort utbud av växter och växtlösningar. Affärsidén är att erbjuda inspiration i kombination med ett brett sortiment av allt som behövs för att få rätt växter för just dig i ditt hem, på din balkong eller i din trädgård. Till deras huvudkontor i Barkarby söker vi nu en inbound logistiker på heltid.

Som logistiker på inbound är du en del av logistikfunktionen och ansvarar för att flöden in till Plantagens lager fungerar på ett optimalt sätt. Du fungerar som spindel i nätet för ingående leveranser, där du bland annat arbetar med container planering, uppföljning, dokumenthantering m m. Du har daglig kontakt med Plantagens lager och transportörer. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta:

- Containerplanering i tätt samarbete med den ansvarige för godsflödesplanen
- Säkerställande att inkommande orders blir varumottagna och aktiva för orderläggning
- Hantera och följa upp leverantörsfakturor och dokument enligt rutiner
- Samarbete med kategoriavdelningen, ekonomi och Plantagens lager (3PL)
- Tät kontakt med transportörer på både sjö och väg

Tjänsten är på heltid med start omgående och inleds med en provanställning på 6 månader. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Plantagen och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. För denna tjänst arbetar du på Plantagens huvudkontor i Barkarby. För denna tjänst tillämpas vanliga kontorstider 08.00 - 17.00 med flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är examinerad inom logistik eller ekonomi alternativt har tidigare erfarenhet inom området. För att vara relevant för tjänsten är det viktigt att du har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel och PowerPoint och tidigare erfarenhet av att arbeta i M3 är meriterande. Vidare har du en administrativ vana och tycker om att arbeta systematiskt och noggrant. Du är van att ha många bollar i luften, att arbeta i ett högt tempo och tycker om att arbeta i team. Krav för tjänsten är att du behärskar både svenska och engelska då det används flitigt i tjänsten.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag då tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person!

Sökord: Logistiker, Supply Chain, Inbound Logistiker, Inbound Planner

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52968

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till