Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Implementation Manager till AfterPay jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Implementation Manager till AfterPay på Randstad AB

Implementation Manager till AfterPay

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du arbeta hos ett ledande FinTech-bolag i Europa och trivs i en snabb och internationell miljö? Drivs du av att jobba i gränssnittet mellan IT och affärer och skapa affärsnytta genom IT? Vill du arbeta i en självständig roll i ett globalt och familjeägt bolag för att säkra finansiella transaktioner mellan företag och konsumenter över hela världen? Då har du hittat rätt! AfterPay, som är en del av Arvato är ett bolag med högt i tak och mitt inne i en spännande tillväxtresa där du kommer var en nyckelperson i att styra IT-leveransen utifrån verksamheten och kundernas behov.

AfterPay

Dagens kunder vill ha en betallösning som bidrar till en enklare vardag. Med AfterPay kan du sticka ut och erbjuda kunden en flexibel och enkel betalningsmetod. Samtidigt ger AfterPay både ditt företag och era kunder en fullständig översikt över beställningar, fakturor och returer. Afterpay är ett flexibelt och kundvänligt betalningsalternativ som underlättar e-handel för både dig och dina kunder. Med AfterPay som betallösning i din onlinebutik får dina kunder den flexibilitet de vill ha och du har fortfarande kontroll över betalningsprocessen samtidigt som du ökar din försäljning. Sömlösa och smidiga köpupplevelser ger nöjda kunder.

Bli en del av vårt team

AfterPay växer och utvidgar sina innovativa betallösningar i Norden. För att ytterligare underlätta vår tillväxt vill vi stärka vårt team med en Implementation Manager i Stockholm. Om du trivs i en snabb och internationell miljö som hanterar projekt på flera marknader samtidigt, medan du jonglerar interna beroenden är denna tjänst perfekt för dig! 

Hos oss på AfterPay får du chansen att skapa din egen karriär. Utveckla dina professionella färdigheter och din personlighet i ett snabbt växande internationellt företag. Du får i rollen möjligheten att spela en nyckelroll i den vidare utvecklingen av Afterpay som en av ledande betalningsleverantörerna för Buy-now-pay-later-tjänster.
Du kommer vara en del av både ett internationellt och lokalt team där du kommer ha fantastiska kollegor från olika områden, inte bara i Varberg, Uppsala och Stockholm, men också Berlin, Amsterdam, Tallinn eller Oslo. Vi arbetar tillsammans, löser problem och firar framgång!


ansvarsområde.

Du kommer ha ansvaret för att implementera och projektleda nya samarbetspartners, integrationer samt utveckla våra befintliga kopplingar, allt med fokus på den nordiska marknaden.
Som Implementation Manager kommer du att arbeta nära AfterPay`s kommersiella och produktteam för att stödja, hantera och implementera kunder på vår plattform. Men även i viss mån kollegor inom Arvato. För att du ska lyckas i denna tjänst är du van att arbeta i en mångsidig organisation, balansera externa prioriteringar mot intern kapacitet och tycker om att lägga en fast hand på projekt med definierade tidsfrister.
 

Du kommer arbeta med:
 • Projektledning – identifiering, planering och hantering av Afterpay-implementeringar inom Norden
 • Utveckla och stödja implementeringar för kunder och säkerhetsställa kundnöjdhet
 • Samarbeta tätt med försäljning-, produktion- samt IT-organisationen
 • Erbjuda kundanpassade digitala tjänster/lösningar för den nordiska marknaden
 • Identifiera kontinuerliga möjligheter för utveckling och tillväxt av befintliga nyckelkunder
 • Tillsammans med teamet arbetar du strategiskt med att säkerställa och förbättra intäktstillväxt, service och support, leverans och produktivitet.


kvalifikationer.

Din profil

Vi tror att du har skaffat dig några års erfarenhet av att jobba i gränssnittet mellan IT och affärer, gärna från liknande roller eller områden. Du rör dig naturligt mellan affärslösningar och tekniska lösningar och har förmåga att hantera dessa delar parallellt. Du är van att ha en nära dialog med verksamheten för att skapa maximal nytta, du ser möjligheter och är proaktiv. Du är gärna orädd med en förmåga att utmana både ditt eget team och verksamheten. Du har sociala färdigheter, är anpassningsbar för våra kunder, där du är en social och flexibel person som gillar att samarbeta - detta för att lyckas med våra leveranser till kund. Du är öppen och kommunikativ och har en förmåga att förklara något komplext på ett enkelt sätt. Vi söker dig som är social och lyhörd och har en förmåga att sätta dig in och förstå kundens behov.

Egenskaper och kvalifikationer:

 • Erfarenhet av tekniska integrationer och/eller teknisk projektledning
 • Du har en hög förmåga att arbeta proaktivt, ta egna initiativ och bygga goda relationer
 • Du är bra på att kommunicera såväl skriftligt som muntligt, på svenska och engelska
 • Du är kundorienterad och lösningsorienterad
 • Har en blandning av tekniska, analytiska och kreativa färdigheter för att hitta innovativa lösningar för kunder och verksamheten samtidigt som du tillhandahåller service i världsklass
 • Erfarenhet från tekniska implementeringsprojekt
 • Erfarenhet av API:er och SQL som språk
 •  Förståelse/kunskap för IT-arkitektur och databas 


Meriterande:

- Möjligheten att översätta komplexa inställningar till begripliga termer för en mängd olika funktionshuvudenansökan.

Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande och vi önskar din ansökan snarast dock senast 18/10.
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Rhönnstad, 072 987 27 54 eller julia.rhö[ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201362167