Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Implementatör/Utbildare/Dokumentatör iFenix - Genesis IT jobb i Luleå på Genesis IT AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Implementatör/Utbildare/Dokumentatör iFenix - Genesis IT på Genesis IT AB

Implementatör/Utbildare/Dokumentatör iFenix - Genesis IT

Genesis IT AB Luleå, Norrbottens län Heltid

 
Genesis IT grundades 1998 och har med rötterna i Norrbotten levererat IT-tjänster där innovation, säkerhet & tillförlitlighet varit våra främsta honnörsord. Vi jobbar i teknikens framkant och erbjuder marknadens modernaste affärs- & verksamhetssystem, iFenix. Vi utsågs 2016 till årets tillväxtföretag av Luleå Näringsliv och har ett 40-tal anställda stationerade i Luleå & Stockholm. Bolaget ägs till 61 % av Stenvalls Trä koncernen, där vi även är helhetsleverantör åt samtliga bolag inom koncernen. Vår målsättning är att leverera iFenix affärs & verksamhetssystem med maximal tillgänglighet, säkerhet och kostnadseffektivitet där kundnyttan hamnar i centrum. Genesis IT är noterat på aktietorget och har en AAA-rating hos soliditet. Vi har kollektivavtal och är medlemmar av IT & Telekomföretagen.

Vi utökar och söker Dig som gillar att träffa kunder och är en driven:

Implementatör/Utbildare/Dokumentatör - Affärssystem iFenix

Genesis IT befinner sig i en expansiv fas och söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa mot att introducera och implementera vårt avancerade men användarvänliga affärssystem iFenix till våra kunder.

Du påverkar i stor utsträckning hur smidigt iFenix tas emot hos våra kunder och ser till att övergången till iFenix blir en positiv upplevelse.

Det är en varierande roll där du ingår i ett team och samarbetar tätt med kunder, våra duktiga drifttekniker och supportavdelningen. Gå gärna in på vår hemsida och titta på våra Produkt & Instruktionsfilmer under fliken Affärssystem där du kan få mer verklighet: [ Link removed ]   

Arbetsuppgifter
 
Förutom att arbeta med dokumentation i form av utbildningsmaterial och hjälptexter så ingår du i ett team som efter försäljning av projekt arbetar operativt med att löpande introducera, installera och utbilda kunder i iFenix både självständigt och i samarbete med andra hos både mindre och större kunder t.ex. butikskedjor över hela Sverige. Du kommer dessutom att driva ett antal delprojekt parallellt i takt med din stegvisa inlärning och kapacitet.

Resor inom tjänsten förekommer och periodvis även övernattningar, i snitt omkring två dagar per månad. Du kommer att instruera användare, dokumentera instruktioner och följa upp projekten löpande.
 
Erfarenhet och kompetens
 
Eftergymnasial ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet/kunnande.
Erfarenhet av att driftsätta och installera affärssystem, och löpande projektdokumentation. Du behöver inte ha djup teknisk detaljkunskap men behöver ha en god förståelse för ekonomiska flöden och ett helhetskoncept. Du har lätt för att sätta dig in i och lära dig nya system såväl som att kunna lägga fram lösningar i samråd med våra kunder på ett enkelt sätt.
God förmåga att kommunicera på svenska såväl i tal som i skrift.
B-körkort
 
Meriterande om du har erfarenhet av:
Logistik, Ekonomisystem, God förståelse för övriga CRM-flöden, Redovisning, Butiksekonomi, Ekonomianalys och som Teamleader.

Personliga egenskaper
Du gillar utmaningar, är ”hands on”, har lätt för att förklara funktioner på ett enkelt sätt som passar kundernas nivå och har lätt för att lyssna aktivt. Du brinner för att skapa bra kundrelationer genom bra service och kan arbeta självständigt såväl som att arbeta prestigelöst i teamet. Du är noggrann, har en bra förmåga att planera, genomdriva, följa upp och dokumentera.

Anställningsvillkor
Heltid, Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader.
Fast lön med individuell lönesättning.
Tillträde enligt överenskommelse

Vi kan erbjuda dig en engagerad arbetsplats på ett ekonomiskt stabilt företag där du får jobba i teknisk framkant med varierande arbetsuppgifter. Anställda på Genesis IT erbjuds privat sjukvårdsförsäkring och möjlighet till friskvård i eget gym i nära anslutning till arbetsplatsen.

Intresserad?
Sök då direkt genom att trycka på knappen 'Skicka in din ansökan' nedan, där du kan ladda ner ditt CV och brev samt svara på en kort intervju som tar c:a 5 minuter att fylla i.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 oktober men skicka gärna in din ansökan direkt eftersom vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Inger Östlund på 0765-261403 eller mail: [ Link removed ]  som är vår samarbetspartner i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 17986.5.54719