Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Immigration Consultant till Alfa Quality Moving jobb i Stockholm på Alfa Quality Moving AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Immigration Consultant till Alfa Quality Moving på Alfa Quality Moving AB

Immigration Consultant till Alfa Quality Moving

Alfa Quality Moving AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du bli en del av en framgångsrik och växande verksamhet, där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med härliga kollegor? Har du erfarenhet av att hantera arbets- och uppehållstillstånd, är en skicklig administratör och serviceminded utöver det vanliga? Då ser vi fram emot att höra av dig!

”Det jag uppskattar mest med mitt arbete är att träffa så många intressanta människor från väldigt olika branscher. Jag får använda min kunskap om myndigheter och regler och känner att jag gör skillnad för slutkunden som ska flytta till eller från Sverige” säger Naila Uda, sedan några år Immigration Consultant hos oss på Alfa.

Alfa Quality Moving växer och söker en erfaren immigrationskonsult till sitt specialistteam, med placering i Stockholm eller Malmö.


ansvarsområde.

Som Immigration Consultant blir du en del av Alfas immigrationsteam och säkerställer att våra kunder och deras medarbetare får professionell support i samband med flytt mellan olika länder. Du samarbetar med svenska och internationella uppdragsgivare och i din roll fungerar du som kontaktperson för både kunder och medarbetare.
 
Immigrationsprocessen och kraven för arbetstillstånd är komplexa och i din roll hjälper du dina klienter med information om regler och krav för uppehålls- och/eller arbetstillstånd. Du samlar du in, granskar och kompletterar den dokumentation som krävs för en snabb och smidig hantering av processen, samt stöttar i kontakten med olika myndigheter.
 
Som immigrationskonsult har du ett brett kontaktnät och samarbetar löpande med olika specialister internt hos Alfa, uppdragsgivare och familjer som flyttar, samt aktuella myndigheter och andra samarbetspartners. 

I rollen som Immigration Consultant ingår du i Alfas immigrationsteam, rapporterar till Business Manager Immigration och är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm eller i Malmö. 


kvalifikationer.

Den vi söker har en relevant universitetsexamen, gärna inom juridik alternativt annan utbildning som Alfa bedömer som likvärdig. Du har några års erfarenhet från liknande roller där du har arbetat med immigrationsärenden, t ex i ett stort internationellt bolag eller inom en myndighet. 

Du trivs i en både internationell och multikulturell arbetsmiljö och har en hög ”multicultural understanding”. Vi ser det som mycket positivt om du har bott och studerat eller arbetat utomlands. Vidare har du hög IT-mognad, är van att arbeta i olika affärsstödjande system och har en mycket god administrativ förmåga. Du behärskar svenska och engelska på hög nivå i både tal och skrift och har du även andra språkkunskaper är det en fördel.

Som person är du trygg, positiv och får energi av att träffa nya människor. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och agerar på ett ansvarstagande och lösningsorienterat sätt. Du har förmåga att arbeta självständigt, men uppskattar också det stöd du kan få och ge i ett team av kollegor med hög kompetens. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en god kommunikatör och ser god service som en självklarhet. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbeta proaktivt och få saker ur händerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 15 augusti 2021
Urval och intervjuer kommer att ske med start vecka 33.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. 
Kontakta gärna Lotta Carlsson på telefon 073 075 23 25 för mer information.
 

Rekommenderade jobb

Immigration Consultant till Alfa Quality Moving
Alfa Quality Moving AB Stockholm Heltid
Sales Consultants till Alfa Quality Moving i Stockholm
Alfa Quality Moving AB Stockholm Heltidsanställd
Arkivarie till statlig myndighet i Karlskrona
Randstad AB Karlskrona Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351994