Jobbet IMG Specialist/ IT support / till Kavo Scandinavia AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IMG Specialist/ IT support / till Kavo Scandinavia AB publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en duktig systemintegratiör och trivs i en roll där du får många varierande arbetsuppgifter? Vill du arbeta inom dentalbranchen i ett framgångsrikt företag? Här har du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kavo Scandinavia AB.

Om företaget

KaVo Scandinavia AB säljer, servar och installerar medecinteknisk utrustning mot såväl privat som offentlig tandvårdskliniker i Sverige. Dom ingår i en amerikansk koncern Envista, men i Sverige är det ett de ett helägt dotterbolag med huvudkontor i Sollentuna. KaVo har en lång historia och är erkända för vår goda service och långsiktiga relationer mot våra kunder.

Arbetsuppgifter

Som IMG specialist arbetar du med dagliga serviceärenden, mot våra kunder. I första hand remote, med att stödja kunder i att lösa kunders upplevda fel med deras SW applikationer. Du genomför akut och förebyggande underhåll på installerad utrustning. Ärenden är ofta av bred karaktär: exempelvis att felsöka HW/SW teknisk support, uppgraderingar. Du arbetar främst inom Stockholmsområdet. Men det förekommer även resor till andra regioner samt inom Norden några ggr per år. Du utgår från kontoret.

Formella krav

• Gymnasial utbildning. Är denna teknisk mot El-/Tele, finelektronik eller finmekanik är detta meriterande • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom teknik eller motsvarande • Erfarenhet av journalsystem & ärendehanteringssystem • God datavana, samt god vana av Office-paketet • B-körkort • Service från liknande bransch och intresse för att hjälpa kunder • Du uttrycker dig väl i tal och skrift För att trivas i rollen är du serviceinriktad och förstår vikten av att du är ambassadör för företaget när du träffar företagets kunder. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du inte räds för det samt kan driva dina arbetsuppgifter framåt. Du trivs med att ha ett rörligt arbete där din arbetsdag kan behöva omprioriteras. Vidare är du även mycket noggrann så att ditt arbete blir utfört korrekt. Du har ett pedagogiskt sätt att lära kunder hur de använder mjukvaror och trivs i att stötta säljorganisationen.

Övrig information

Start: Omgående Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: IT teckniker, IT support, Support, Server, tekniker, felsökning, finmekanik, mjukvara

Referens

2815701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till