Jobbet Illustratör / Animatör till STR har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Illustratör / Animatör till STR publicerad av Bravura

Full-Time
Landskrona

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta som Illustratör och är en digital designer som kan koda och vill få möjlighet att arbeta i en kreativ samt fartfylld vardag på STR? Då är detta rätt tjänst för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos STR.

Om företaget

Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) är en organisation för trafikskoleföretag vilka bedriver yrkesmässig förarutbildning. STR har drygt 600 trafikskoleföretag som medlemmar vilket utgör ca 80% av landets trafikskolor. Trafikskolorna sysselsätter ca 2 000 trafiklärare, specialiserade på att utbilda förare på bil, buss, lastbil och tvåhjulingar i trafiksäkert och miljöanpassat körsätt. Detta genererar utbildning för ca 100 000 körkortstagare samt 10 000 yrkesförare per år. STR Service AB ägs av STR och fungerar som ett servicebolag för medlemsföretagen. Genom STR Service AB arrangeras fortbildning inom olika områden. STR Service AB är också ett läromedelsförlag med egen produktion av läromedel inom förarutbildning. Vidare bedrivs omfattande utveckling av IT-system för utbildningsföretag. STR befinner sig i en digitaliseringsfas och söker nu en digital läromedelsproducent på heltid till sitt kontor i Landskrona.

Arbetsuppgifter

I rollen som Illustratör arbetar du brett och kreativt med e-Learning genom att producera 3D animationer som förmedlar kärnbudskapet i övningarna. Du har ett nära samarbete med två andra Lärdesigners och Grafiker där ni tillsammans arbetar fram nästa generations utbildningsmaterial. Ditt främsta verktyg kommer vara din laptop, där du gör allt ifrån research och planering till att producera 3D animationer och filmer. Vidare ställer rollen krav på att du har ett stort intresse för digitala verktyg och god teknisk kompetens. Du arbetar mest mot trafiklärare och trafikskolor men även mot andra behörighetsutbildningar samt internt mot medarbetare på STR.

Formella krav

• Några års arbetslivserfarenhet inom exempelvis digital produktion • Relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning på e-learning och blended learning • Erfarenhet av 3D animationer • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift • Goda tekniska kunskaper, inom HTML och CSS är meriterande Du är kreativ och social med förmågan att målgruppsanpassa och förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Du trivs med att arbeta strukturerat och självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra. Du ser arbetet som en social mötesplats och uppskattar när arbetet ger möjligheter till nya relationer. Vidare är du nyfiken, initiativtagande och har ett genuint intresse och förståelse för digitaliseringen.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Landskrona Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to Illustratör / Animatör till STR Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to Illustratör / Animatör till STR eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: blended learning, digital produktion, teknik, programmering, koda, digitalisering, Landskrona, heltid, utbildningsmaterial, animering, film, 3D, Skåne

Referens

2870401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till