Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

II-VI söker en Processingenjör inom Litografi jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
II-VI söker en Processingenjör inom Litografi på TNG Tech

II-VI söker en Processingenjör inom Litografi

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

II-VI / Finisar, som är världsledande inom integrerade optoelektroniska komponenter, söker en processingenjör inom litografi.

Har du som processingenjör kunskaper inom litografi och erfarenhet från halvledarindustrin? Vill du själv vara med och påverka vår fortsatta utveckling av våra produktionsprocesser? Till II-VI i Järfälla ett företag inom optisk kommunikation, söker vi nu en processingenjör inom litografi. I rollen som processingenjör har du det övergripande ansvaret för att produktionsstörningar minimeras och processtegsförbättringar kontinuerligt genomförs inom din area. Välkommen till en kompetensintensiv och snabbväxande verksamhet med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. På II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som processingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Vi tar hand om vår personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frivillig sjukvårds- och grupplivförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som processingenjör på II-VI kommer du vara djupt involverad i arbetet som sker inne i fabben och specifikt inom litografi-arean. Rollen innebär att du är ansvarig för alla processteg som finns inom arean. Du arbetar med att analysera resultaten från processkontrollerna för att identifiera trender och avvikelser i ett tidigt skede och utföra korrigerande åtgärder. I det dagliga produktionsarbetet kommer du behöva felsöka och snabbt hitta lösningar eller "workarounds" på problem som uppstår. Det kan exempelvis innebära att ta kontakt med utrustningsleverantörer som ett led i att hitta lösningar.

Du kommer supportera teknikerna i det dagliga arbetet genom att säkerställa att de kan utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt och säkert sätt. Som processingenjör tar du fram instruktioner samt utbildar teknikerna när nya moment och utrustningar ska implementeras i produktionen. Vid utveckling av nya produkter, där det kan finnas behov av framtagning av nya processteg, samarbetar du nära processintegratörerna.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Avdelningen litografi består idag av fyra medarbetare. I rollen som processingenjör kommer du närmast samarbeta med kollegorna inom litografiarean samt andra areor såsom torretsning / tunnfilmsdeponering, epitaxi, våtkemisk bearbetning och nedtunning. Det innebär att du kommer ha många olika kontaktytor både med kollegorna på siten i Järfälla och med kollegorna runt om i världen.

Kontoret är beläget i Järfälla. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som i grunden är civil- eller högskoleingenjör, eller har annan relevant bakgrund, med några års yrkeserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet ifrån halvledarindustrin och litografi, är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat i liknande miljö. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att du ska vara framgångsrik i rollen som processingenjör ser vi framförallt att du har erfarenhet från processindustrin, är engagerad och har en god analytisk förmåga. Du trivs med eget ansvar, trivs med att projektleda och kan driva ditt arbete självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med olika kompetenser och människor.

Som person är du handlingskraftig och uppnår resultat med hög kvalitet. Du trivs att arbeta "hands on", är nyfiken, idérik och har en stark drivkraft att identifiera förbättringsområden och agera på eget initiativ. Du stöder och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du trivs med teamarbete och har en god kommunikativ förmåga.

Det finns stort utrymme att själv kunna påverka och utveckla den framtida Litografi-arean.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 5ABAB8D4F6DD4C7181F5121821F9C56B