Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

II-VI - Erfaren Planerare - Stockholm jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
II-VI - Erfaren Planerare - Stockholm på TNG Tech

II-VI - Erfaren Planerare - Stockholm

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du erfarenhet av produktionsplanering och vill jobba i en internationell och komplex verksamhet som utvecklar halvledarteknik?

En erfaren produktionsplanerare sökes nu till II-VI i Järfälla, Stockholm. Har du erfarenhet av planering av komplexa logistikflöden finns nu en unik möjlighet att bli del av ett internationellt bolag i teknikens framkant. Hos oss på II-VI kommer du att arbeta med att säkra optimerade produktionsflöden i en strategisk nyckelroll med många interna och externa kontakter. Strategiska så väl som mer operativa delar ingår i rollen. På sikt kommer du vara med och bygga ett team av planerare och därigenom ta dig an en roll som chef.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På II-Vi jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

II-VI är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. II-VI tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frivillig sjukvårds- och grupplivförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

I rollen som produktionsplanerare får du en central roll att ansvara för att säkra en optimerad produktionsplanering. Du får chans att verka en komplex och internationell miljö där din fleråriga kompetens inom planering bidrar till säkra leveranser och nöjda kunder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvara för och säkerställa en optimerad produktionsplanering för befintliga och nya produkter
  • I samråd med Operations och Engineering säkerställa att material, utrustning och processkapacitet ständigt är anpassad överenskomna nivåer
  • Medverka i möten med Sales & Operations där du följer upp mot prognos och beslutar kring  produktionsplanen framåt.
  • Kontinuerligt säkerställa att produktionsplanen är förmedlad och förankrad i organisationen
  • Ta ansvar för att hitta lämpliga åtgärder vid avvikelser i produktionsplanen
  • Bibehålla och utveckla relationen med våra produktionssiter i bland annat USA och Asien
  • Analysera produktionsdata och arbeta med kontinuerliga förbättringar
  • Övervaka och uppdatera produktionsdata i MES-systemet och affärssystemet (Oracle)

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du blir en del av Operations bestående av ca 50 personer och rapporterar till Operations Director.

VEM ÄR DU?

I grunden har du en relevant högskoleutbildning eller likvärdig erfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av planering av komplexa logistikflöden. Har du erfarenhet från tillverkande industri är det meriterande, men inget krav. Du har mycket goda kunskaper i Excel och är bra på att navigera i olika system. Då du kommer att verka i en internationell kontext krävs goda kunskaper i engelska samt goda kunskaper även i svenska då du dagligen kommunicerar med svensktalande personal.


Som person har du en god förmåga att interagera och kommunicera med andra. Du är även bra på att bygga och bibehålla relationer. Att vara handlingskraftig, resultatorienterad och att ta ansvar för dina arbetsuppgifter är andra av dina förmågor. Du trivs i en föränderlig miljö som kräver struktur, men också förmågan att omvärdera och anpassa strukturen till nya förhållanden.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: DB7599343E2447EC9AA5698F8A6545BC