Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IF Metall söker systemadministratör jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IF Metall söker systemadministratör på Poolia

IF Metall söker systemadministratör

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en systemadministratör som är samhällsintresserad och som delar arbetarrörelsen värderingar? Söker du ett meningsfullt och utvecklande arbete? Hos IF Metall får du möjlighet att delta i ett arbete som verkar för ständig utveckling av människan och industrin, strävan efter en god arbetsmiljö för alla och mångfald i alla avseenden. Här kommer du att arbeta med trevliga kollegor och du ingår i medlems- och avgiftsenheten som består av tio personer. Din placering blir på förbundskontoret i centrala Stockholm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Medlems- och avgiftsenheten ansvarar för förbundets och a-kassans avgifts- och medlemsredovisning. Enheten har huvudansvar för förbundets verksamhetssystem vilket är Fokus CRM vilket bygger på Microsoft Dynamics tekniska plattform. Som systemadministratör kommer du att ha en självständig roll och samarbeta med stora delar av organisationen.

I rollen ingår även att:
- Medverka och ansvara för delar av enhetens förvaltningsobjekt så samtliga funktioner upprätthålls
- Medverka i utvecklings-, test och förändringsarbete kring verksamhetssystemet
- Utbilda användare av verksamhetssystem samt vara ett stöd till avdelningar och arbetsgivare
- Skapa instruktioner för systemets olika delar
- Stärka, effektivisera och modernisera processer för mer verksamhetsnytta med stöd av IT lösningar

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med systemförvaltning och medlemssystem/ verksamhetssystem i liknande organisationer. Har du även arbetat med eller medverkat i utveckling av system med Microsoft Dynamics som teknisk plattform är det en fördel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda processer och projekt. Om du har erfarenhet eller kunskap om fackföreningsrörelsen så är det meriterande. Då tjänsten innebär utformning av skriftliga instruktioner samt att hålla utbildningar är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. I rollen arbetar du även med material på engelska så som information och instruktioner. Du behöver även ha goda kunskaper i Office-paketet och då framförallt i Word och Excel. Har du arbetat med SharePoint är det meriterande.

Arbetet är till stora delar självständigt varför du måste trivas med att vara drivande, att utveckla frågor både på eget initiativ och i samverkan med andra. Du har förmåga att se helhet och att arbeta strukturerat, som person är du relationsbyggande med förmåga att skapa goda samarbeten. IF Metall eftersträvar mångfald och värdesätter jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Bakgrundskontroll kommer genomföras på slutkandidat.

Om verksamheten
IF Metall organiserar anställda inom verkstads-, bil- och kemiindustrin, gruvor, läkemedelsföretag och tvätterier och har cirka 306 000 medlemmar på nästan 11 600 arbetsplatser runt om i Sverige. Omkring 21 procent av medlemmarna är kvinnor. IF Metall har en feministisk syn och verkar för rättvisa, jämlikhet och jämställdhet. Det är en kunskapsintensiv organisation som strävar efter en god arbetsmiljö för alla och värdesätter olikheter i arbetsgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden. Vi erbjuder dig ett professionellt, meningsfullt och utvecklande arbete.
Läs mer på: [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60966