Jobbet iDeal of Sweden söker kundtjänstmedarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

iDeal of Sweden söker kundtjänstmedarbetare publicerad av Skill

Heltidsanställd
Norrköping
42 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du en person som gör det lilla extra varje dag och vill vara del av ett företag där utvecklingsmöjligheterna är mycket stora? Till iDeal of Sweden söker vi nu kundtjänstmedarbetare för omgående start.

Om företaget
iDeal Of Sweden är ett globalt och snabbt växande mode- och livsstilsmärke med huvudkontor i Norrköping. Företaget har lokalkontor i Stockholm och fyra andra länder. iDeal of Sweden är ett bolag för att utforska din potential och skjuta fram gränserna för vad som är möjligt. Företaget letar efter människor som vill växa, tänka, drömma och skapa. Vi söker hard workers , ledare och visionärer.

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att hantera ärenden som kommer in från kunder framförallt via mail. Du kommer att arbeta i högt tempo i en grupp av kundtjänstmedarbetare där man tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort driv och vill få chansen att visa framfötterna i ett företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kundtjänst eller liknande administrativa arbetsuppgifter är det mycket meriterande. Då företaget agerar på en internationell marknad är goda kunskaper i det engelska språket ett krav och övriga språkkunskaper meriterande.

Ansökningsförfarande
Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så sök redan idag! Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med omgående start. Motivera i din ansökan vad som gör att just du skulle passa till denna tjänst. Vid eventuella frågor king tjänsten var vänlig och kontakta ansvarig rekryterare Martina Lundahl på martina.lundahl@skill.se eller 011-199472.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Skill ägs av ett antal olika industriföretag, kommuner och Region Östergötland. Vi finns på 10 platser runt om i Sverige med huvudkontor i Linköping. Internt är vi fler än 60 medarbetare som tillsammans har en bred erfarenhet av rekrytering och bemanning inom både industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3691

Liknande jobb

Innesäljare till Dahl i Norrköping Norrköping Dahl Sverige AB
Butikspersonal på 75% sökes! Norrköping StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till