Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

ICT-Tekniker jobb i Linköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
ICT-Tekniker på Framtiden

ICT-Tekniker

Framtiden Linköping, Östergötlands län Heltid

Har du en bakgrund som service-, fält- eller fibertekniker?

Är du händig, tekniskt intresserad och gillar att arbeta med frihet under ansvar?

Vi söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga på ett stabilt och expansivt företag. Känner du igen dig - tveka inte på att söka tjänsten!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som tekniker kommer du jobba både praktiskt och administrativt i en datacentermiljö med bland annat hårdvaruinstallation, driftsättning genom data, kraft och fiberkablage samt förvaltning och felsökning. 

OM FÖRETAGET
Transtema arbetar med produkter och tjänster inom kommunikationsnätet. Transtema är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation, underhåll och övervakning av infrastrukturer för alla typer av tekniskt avancerade kommunikationsnät. Företaget arbetar även med infrastruktur av molntjänster och datacenter.

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som tekniker hos vårt kundföretag ser vi att du har en utbildning inom relevant område, som lägst på gymnasienivå, samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser med fördel att du är tekniskt lagd/intresserad och att du är social, relationsskapande, ambitiös och ordningsam som person. Har du dessutom arbetslivserfarenhet inom till exempel teknik, el, fiber, nätverk eller liknande så är det ytterligare ett plus.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansöka redan idag.

Välkommen med din ansökan!

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Linköping
Arbetstid: Dagtid
Omfattning: Heltid

KONTAKTPERSON
Unn Thorén
Personalansvarig Framtiden AB

073-500 87 37
[ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050072649