Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

ICA Transport söker en engagerad och kommunikativ Transportanalytiker! jobb i Helsingborg på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
ICA Transport söker en engagerad och kommunikativ Transportanalytiker! på ICA

ICA Transport söker en engagerad och kommunikativ Transportanalytiker!

ICA Helsingborg, Skåne län Heltid

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

ICA Logistik är en samhällsviktig funktion med uppdrag att säkra ICAs varuförsörjning till ICAs butiker och e-handel. Transport är en central funktion inom ICA Logistik vars uppdrag är att säkerställa transporter inom försörjningskedjan.

Transportavdelningen i Helsingborg omfattar ca 60 personer, fördelade på Taktisk transportplanering, Transportdrift och Transportadministration. Vi varuförsörjer en större del av ICAs butiker i landet.

Nu söker vi en engagerad och kommunikativ Transportanalytiker till Transport Syd och Väst.

Tjänsten som Transportanalytiker innefattar att tillsammans med organisationen och dess enhetschefer ta fram KPI:er och analyser för att effektivisera och förbättra verksamheten.

I rollen som analytiker har du ett nära samarbete med ICAs centrala funktioner och har en central roll i både budget- och bokslutsprocessen. I rollen ingår det även att representera Transport Syd och Väst i ICAs transportanalysforum, samt vara nära organisationen och cheferna för att stötta i aktiviteter och framdrift.

Rollen ingår i Transport Syd och Väst ledningsgrupp som idag består av 10 personer. Du kommer att rapportera till Transportchef Syd och Väst. Du är en del av att ni tillsammans bidrar till verksamhetens framdrift och avdelningarnas förbättringsarbete samt prioriteringar. Du bidrar med ekonomisk- och analyskompetens och säkerställer att verksamheten levererar efter satta service och finansiella mål. Rollen har även ett nära samarbete med vårt verksamhetsstöd där vi följer upp processer mot våra avtalsparter och interna gränssnitt.

Vi söker dig som har akademisk utbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och har ett intresse för logistik och Lean. Du är en god organisatör och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Det är meriterande med erfarenhet från arbete med budget/rullande prognoser och resultatansvar, samt att du varit involverad i operativa förbättringsinitiativ. Du bör vara strukturerad och ha goda kunskaper i engelska samt Excel.

För att lyckas i rollen krävs det att du är analytiskt lagd, har god kommunikationsförmåga och ett nyfiket förhållningssätt. Du gillar att samarbeta och jobba i team samtidigt som du vågar utmana gamla sanningar.
 

Arbetet är självständigt och du fattar ofta egna beslut. Till din hjälp finns övriga medarbetare inom transportavdelningen samt kollegor med samma roll vid övriga transportkontor.

Ansökan 
Välkommen med din ansökan senast den 10/2 2022.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Placeringsort

Helsingborg
 

Anställningsform

Tillsvidareanställning
 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner:

Linn Wähler, Transportchef

[ Link removed ] eller +46 (0)72-2202339

Lars Hansson, Facklig representant Unionen

[ Link removed ]

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015267