Jobbet ICA Sverige söker Produktägare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

ICA Sverige söker Produktägare publicerad av ICA

Full-Time
Borås

Arbetsbeskrivning

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. 

Verksamhetsutveckling & IT (VUIT) är ICA Sveriges utvecklingsorganisation som ansvarar för att driva utvecklingsprojekt inom ICA Sverige men även förvaltning av IT-lösningar.  VUIT ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. Vi som jobbar i Borås ansvarar för att leverera IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam. Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, lojalitet, CRM-system, ICA Bonus, Bufféutskick, Bankutskick, Elektroniska produkter och tjänster för ICA butiker och e-handel. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och tillsammans med slutanvändarna realiserar vi lösningar på dagens och morgondagens digitala utmaningar.
 

Vi behöver förstärka vår avdelning med en produktägare
Som Produktägare på ICA ansvarar du för att driva den digitala produktutvecklingen, där du är länken mellan utvecklingsteamet (i detta fall ett team som arbetar i Mainframe-plattformen), affärsverksamheten och slutanvändarna. Produktägaren är ansvarig för att maximera värdet av det som utvecklingsteamet levererar och ansvarar för att bestämma vilka typer av funktioner och i vilken ordning de ska byggas. Detta arbete görs i nära samarbete och tillsammans med intressenter och med teamet. Du samlar löpande in krav och önskemål så att teamet vet vad de ska göra och ansvarar för en tydlig och prioriterad produktbacklog. Vidare ansvarar du för att produktbackloggen har den transparens och är nedbruten att teamet vet vad de ska göra samt att intressenter vet vad som kommer härnäst. Du förstår att dina beslut får konsekvenser ur ett tids-, kostnads- och användarperspektiv.  Du arbetar i ett agilt utvecklingsteam tillsammans med utvecklare, DBA, arkitekt samt scrum master samt ett nära samarbete med produktmanagers och utvecklingschef för att förstå affären och VUITs mål och krav på produkten.

Vi jobbar kontinuerligt med ständiga förbättringar både gällande tekniken samt vårt arbetssätt.
 

Vi söker dig som:

 • Har förmågan att facilitera, driva framåt och föra samman flera olika perspektiv
 • Har ett stort intresse för både teknik, affär och användare
 • Har en god förståelse för teknik, på en nivå som gör att du får en snabb förståelse för teamets uppdrag och utmaningar
 • Förstår vikten av att testa och lära, i syfte att ständigt förbättra
 • Ser möjligheter, är proaktiv och drivs av att hitta bättre lösningar
 • Har goda ledarskaps- och kommunikationsfärdigheter och har mod att ifrågasätta (och skala av funktioner och krav, till förmån för det som är essentiellt)
 • Har fokus på att skapa och vårda relationer samtidigt som du är resultatorienterad och beslutsför
 • Har minst 5 års erfarenhet av roller som agil produktägare eller motsvarande (gärna SAFe eller liknande agilt ramverk?)
 • Har du arbetat som utvecklare eller arkitekt och tagit nästa steg i din utveckling är en fördel
 • Har erfarenhet av arbete med/runt Mainframe plattformen

Personliga egenskaper:

 • Driven och prestigelös
 • God förmåga att arbete i team
 • God förmåga att arbeta självständigt efter utstakade ramar
 • God förmåga att visualisera, kommunicera och skapa idéer och lösningar
 • God analytisk och utredningsförmåga


Anställningsform

Tillsvidareanställning 
Tillträde


Enligt överenskommelseKontaktuppgifter

Anna Mellqvist, [ Email address blocked ]
Sista dag för ansökan


2020-10-30

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Referens

R0011808

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till