Jobbet ICA Näraprofilen söker Affärspartner till region Syd har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

ICA Näraprofilen söker Affärspartner till region Syd publicerad av ICA

Full-Time
Linköping

Arbetsbeskrivning

ICA Näraprofilen söker Affärspartner till region Syd

Vill du ta chansen att utvecklas i ett framgångsrikt Affärsområde?

Nära är en av fyra butiksprofiler inom ICA Sverige AB. Affärsområde Nära har som uppgift att utveckla och stödja profilens butiker. Affärsområdet är uppdelat i tre funktioner; Utveckling, Försäljning& Affärsstöd, Marknad. Försäljningsorganisationens huvudsakliga uppgift är att leverera ett anpassat affärsstöd till handlarna och därigenom verkar för att de enskilda butikernas försäljning och lönsamhet stärks.

Det här är ditt blivande jobb

Som Affärspartner är du en aktiv coach till den enskilde handlaren i frågor som rör hur butikens försäljning och lönsamhet kan stärkas på kort och lång sikt. Utöver det leder du nätverk av handlare, i syfte att få till stånd erfarenhetsutbyte och utveckling av butikerna i försäljningsfrågor.

Genom att granska butikernas försäljning, analysera utvecklingen och genomföra regelbundna affärsbesök ska du ta fram förslag till åtgärder och i dialog med handlaren fånga upp utvecklingsbehov för butiken. Du har ett antal verktyg till din hjälp för att hitta rätt lösningar i respektive butik. En del av ditt arbete är att driva på förnyelser, verka för konceptuella förändringar, driva profilens försäljningsmål, samt att i vissa fall arbeta i butiksbolagens styrelse (gäller dotterbolag). Du kommer att ansvara för butiker i Östergötland och till viss del i Jönköping.

Du kommer även ingå i ett team av Affärspartner på region syd, som tillsammans verkar för att ta fram aktiviteter per tertial samt genomförande av dessa.

Vem är du?

Vi söker dig som har bred kunskap om frågor som rör butiksförsäljning, butikens resultaträkning och förståelse för vad som påverkar försäljning och lönsamhet. Du har tidigare arbetat framgångsrikt med att planera och prioritera. Du har helhetssyn, affärsmässighet och förståelse för butiksdrift och detaljhandel.

Du kommer att ha många kontaktytor såväl bland handlare som i koncernen och det är viktigt att du har hög integritet samtidigt som du är lyhörd och en duktig kommunikatör.

Du är en lagspelare och bidrar aktivt till att utveckla det regionala teamet.

Vi ser gärna att du har Högskoleutbildning med inriktning detaljhandel/försäljning, eller motsvarande kunskap genom erfarenhet. God datavana (Office-paketet) är en förutsättning.

Erfarenhet av konsultativt arbete är meriterande.

Vi ser fram mot att arbeta tillsammans med dig som är positiv, engagerad, tycker om att utvecklas och ha roligt på jobbet.

Anställningsform

Tillsvidare

Kontaktinformation

Sylvia Andersson Teamchef Affärspartner affärsområde ICA Nära, ICA Sverige AB

Tel 070-5443835, E-post  [ Link removed ]

Sista dag för ansökan

2020-10-26. Ansök med CV och personligt brev. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg och inte via mail.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt!

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan!

Referens

R0011759

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till