Jobbet ICA DE Stockholm Kallhäll söker en engagerad Gruppchef har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

ICA DE Stockholm Kallhäll söker en engagerad Gruppchef publicerad av ICA

Heltidsanställd
Järfälla

Arbetsbeskrivning

Är du ledaren som har viljan och förmågan att vara närvarande, delaktig och se till att alla medarbetare arbetar för ett gemensamt mål och en trivsam arbetsplats?

ICA DE Stockholm söker nu en kommunikativ och driven ledare till vårt team som arbetar med medarbetaren och kunden i fokus.

Som Gruppchef hos oss kommer du främst att ha ett operativt fokus med personalansvar för cirka 25 medarbetare. Du förväntas att leda din grupp till goda resultat genom att dagligen följa upp och utveckla verksamheten och dess medarbetare. Vi tror på ett närvarande och involverande ledarskap där viktiga delar är att:

  • Motivera, engagera och inspirera
  • Coacha medarbetare
  • Agera förebild
  • Följa upp och leverera resultat
  • Utveckla verksamheten

Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll och som brinner för ett närvarande ledarskap i en operativ miljö samt som motiveras av att arbeta med medarbetarutveckling och verksamhetsutveckling på ett engagerande, förtroendeingivande och ansvarstagande sätt. Vidare är du trygg i dig själv, i rollen som ledare och har förmågan att självständigt omvandla teori till praktik. Du tar eget ansvar över din utveckling som ledare och tror på att "övning ger färdighet". Som person har en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett tydligt sätt och är bra på att bygga relationer och på att samarbeta, du motiveras av att utveckla såväl dina medarbetare och verksamheten som dig själv och dina kollegor.

För att lyckas i rollen krävs det att du har förmågan att på ett prestigelöst och inspirerande sätt kunna leda och coacha medarbetare i ett team mot gemensamma mål. Som person är du flexibel och målinriktad och vi ser det som en förutsättning att du har förmågan att kunna strukturera och prioritera utifrån verksamhetens strategier och behov i en vardag med stundtals högt tempo. Du är en person som får energi av variationen i att hantera frågor med stor spännvidd. Utöver det har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Några av dina blivande Gruppchefskollegor i DE Stockholm beskriver sin syn på vårt varumärke som arbetsgivare så här:

"Vi är ett välkänt varumärke som växer och vi är en trygg och ansvarstagande arbetsgivare. Är du som medarbetare driven och lever våra värderingar har du stora möjligheter att utvecklas och bidra till ICA´s fortsatta framgång!"

Att ha med sig från tidigare jobb inför rollen som Gruppchef:

  • Några års erfarenhet av personalansvar i en liknande roll
  • Kunskaper inom arbetsrätt och erfarenhet av facklig samverkan
  • Erfarenhet av att aktivt arbeta med att förbättra arbetsmiljön
  • Erfarenhet från drift och produktion

Om ICA

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

Distributionsenhet Stockholm ansvarar för att förse ICA-butiker i Mälardalen och Stor-Stockholm med frukt- & grönt, färsk- och kolonialvaror. Vi lagerhåller, plockar och distribuerar det våra butiker efterfrågar. Enheten har idag cirka 400 medarbetare och vi bedriver verksamhet veckans alla dagar under större delen av dygnet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Kallhäll, Stockholm.

Kontaktpersoner:

Sofia Lindberg, Lagerchef

sofia.lindberg@ica.se eller 010-422 10 18

Lina Andersson, HR Business Partner

lina.b.andersson@ica.se eller 010-422 13 30

Johan Birgersson, Facklig representant Unionen

johan.birgersson@ica.se eller 08-561 518 32

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Referens

R0008525

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till