Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

ICA DE Stockholm Kallhäll söker en driven chef för Verksamhetsstöd som leder med hjärnan och hjärtat! jobb i Järfälla på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
ICA DE Stockholm Kallhäll söker en driven chef för Verksamhetsstöd som leder med hjärnan och hjärtat! på ICA

ICA DE Stockholm Kallhäll söker en driven chef för Verksamhetsstöd som leder med hjärnan och hjärtat!

ICA Järfälla, Stockholms län Heltid

Är du en nytänkande och modig ledare som drivs av att skapa hållbara resultat och utveckla verksamheten tillsammans med ditt team? Brinner du för logistik? ICA DE Stockholm söker nu en kommunikativ och handlingskraftig Chef för Verksamhetsstöd som vill vara med och utveckla en verksamhet i världsklass, tillsammans med medarbetarna och med kunden i fokus.

Som Chef för Verksamhetsstöd hos oss kommer du att ha personalansvar och förväntas leda och coacha ditt team i sina respektive uppdrag inom avdelningen Verksamhetsstöd. Verksamhetsstöd arbetar för att driva utveckling och effektivisering av verksamhetens processer utifrån verksamhetens behov, prioriteringar, mål och centrala riktlinjer. I det ingår arbete med kulturförflyttningar och beteendeförändringar i syfte att skapa en framgångsrik utveckling av verksamheten. Du rapporterar till Logistikchef och ingår i den lokala ledningsgruppen, där du förväntas arbeta aktivt för att lagerenheten ska nå sin målbild och bidra till ledningsgruppens arbete med dess strategi.

Vi söker dig har ett genuint intresse för människor, att bygga team och organisationsutveckling. Du är resultatdriven och analytisk samtidigt som du har förmågan att, i en operativ och personalintensiv verksamhet, omvandla teori till praktik med syfte att utveckla organisationen och verksamheten tillsammans med ditt team. Du motiveras av att arbeta med verksamhetsutveckling på ett engagerande, förtroendeingivande och ansvarstagande sätt och är en naturlig relationsbyggare. Din kommunikativa förmåga är mycket god och människor uppfattar dig som tydlig, pedagogisk, engagerad och prestigelös. Vi ser gärna att du har genomfört större förbättringsinitiativ för att utveckla en verksamhet och är trygg i rollen som förändringsledare. Som ledare är du modig, trygg, lösningsorienterad och nytänkande och du har lätt att anpassa dig efter situationer med förmågan att snabbt växla mellan olika frågeställningar och perspektiv. Du tror, precis som vi, på ett närvarande och involverande ledarskap där viktiga delar är att:

  • Motivera, engagera och inspirera
  • Agera förebild
  • Följa upp och leverera resultat

För att lyckas i rollen krävs det att du har god förståelse för och erfarenhet av att driva igenom större kulturförflyttningar då du i din roll kommer ansvara för att sätta en strategisk riktning och plan för att uppnå de kultur- och beteendeförändringar som verksamheten behöver för att bedriva en framgångsrik utveckling. Med dig sedan tidigare har du stor erfarenhet av att arbeta i team för att driva framgångsrika projekt i en personalintensiv verksamhet, gärna med hjälp av agila arbetssätt och metoder baserade på lean. Du har en för tjänsten relevant högskoleutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet och har förmågan att omsätta dina tidigare kunskaper på så sätt att du hela tiden skapar mesta möjliga värde för verksamheten och teamet.

Om ICA

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

Distributionsenhet Stockholm ansvarar för att förse ICA-butiker i Mälardalen och Stor-Stockholm med frukt- & grönt, färsk- och kolonialvaror. Vi lagerhåller, plockar och distribuerar det våra butiker efterfrågar. Enheten har idag cirka 400 medarbetare och vi bedriver verksamhet veckans alla dagar under större delen av dygnet.

Sista dag för ansökan är 2021-08-15.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Kallhäll, Stockholm.

Kontaktpersoner:

Sofia Lindberg, Tf Logistikchef

s[ Link removed ]

Ylva Uddgård, HR Business Partner

y[ Link removed ]

Johan Birgersson, Facklig representant Unionen

[ Link removed ]

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

 

Rekommenderade jobb

ICA DE Stockholm Kallhäll söker en driven chef för Verksamhetsstöd som leder med hjärnan och hjärtat!
ICA Järfälla Heltid
Medarbetare till Försäljning & Förhandsorder ICA Replenishment
ICA Västerås Heltidsanställd
ICA Transport Stockholm söker en engagerad och kommunikativ Transportanalytiker!
ICA Järfälla Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013936