Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

ICA CL Kungälv söker nya timvikarier jobb i Kungälv på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
ICA CL Kungälv söker nya timvikarier på ICA

ICA CL Kungälv söker nya timvikarier

ICA Kungälv, Västra Götalands län Deltid

Vi söker ansvarstagande timvikarier med stort kundfokus som kan bidra till vår framgångsrika lagerverksamhet i Kungälv.
 

Vi anställer löpande under perioden September 2021 - December 2021.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara tillgänglig för arbete under julen 2021 samt vara tillgänglig för ett sommarvikariat som sträcker sig från v.24-v.34 sommaren 2022.

Därutöver lägger man upp sin tillgänglighet i vårt schemasystem I-pool där man sedan blir uppbokad på arbetspass utefter verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter

I rollen som lagermedarbetare är den huvudsakliga arbetsuppgiften att plocka ihop en butiks beställning av varor och ställa den på anvisad yta där den sedan blir hämtad för vidare transport. För att utveckla vår verksamhet behöver vi alla medarbetares hjälp med förslag och idéer till förbättringar i den dagliga driften.

Arbetstiden är varierande och kan förläggas mellan 06.00 - 23.45 alla veckans dagar. Det är därför viktigt att du kan ta dig till arbetet under dessa arbetstider.

Din profil

Arbetet som lagermedarbetare är fysiskt krävande och präglas av ett högt arbetstempo. Därför är det viktigt att du uppskattar en fartfylld arbetsmiljö och att du har en god fysik.

Som person är du noggrann och ställer själv höga krav på ditt arbete vad gäller kvalitet, kundnöjdhet och punktlighet. Du gillar ordning och reda och arbetar systematiskt och metodiskt med dina arbetsuppgifter. Din personlighet präglas av en stor ansvarskänsla, något som visar sig i ditt engagemang för ditt arbete och organisationen du arbetar inom.

Utöver detta ser vi att du är en person med hög integritet och social kompetens, som respekterar och uppmuntrar dina kollegor. Du visar förståelse för dina kollegor, rådfrågar dem och hjälper till när det behövs, allt för att bidra till vårt gemensamma resultat. Med hjälp av din positiva inställning och ditt engagemang så bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö. 

Grundläggande krav och meriter

  • Gymnasiekompetens
  • Du talar och läser svenska obehindrat
  • Minimiålder är 18 år
  • Truckkort TLP2 eller TLP10 
  • Att du kan ta dig till & från arbetet under utsatta arbetstider
  • Uppvisa utdrag ur belastningsregistret vid intervjutillfälle
  • Erfarenhet från lager eller livsmedelsbutik är meriterande

Anställningsform

Lokalt överenskommen tidsbegränsad anställning som innebär timbehov under höst, vinter och vår med möjlighet till fler pass runt jul och nyår. Heltids semestervikariat under sommarperioden.
 

Tillträde

Löpande från September 2021 till December 2021.

Kontaktperson

Niklas Norberg, Gruppchef, [ Link removed ]

Rikard Nilsson, Gruppchef, [ Link removed ]  

Sista dag för ansökan

Urval och tillsättning sker löpande. Det kan därför ta tid att få svar på din ansökan. sista ansökningsdagen är 2021-11-28.

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014141