Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

ICA Butikskonsult rekryterar specialist inom Frukt och Grönt! jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
ICA Butikskonsult rekryterar specialist inom Frukt och Grönt! på ICA

ICA Butikskonsult rekryterar specialist inom Frukt och Grönt!

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Välkommen att jobba med entreprenörer av världsklass, mitt i en dagligvaruhandelstransformation, för ett av Sveriges starkaste varumärken – ICA!  

Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör den del inom ICA Sverige AB som heter Butik & Försäljning, funktionen som ansvarar för samtliga profiler Maxi, Kvantum, Supermarket, Nära. Vårt uppdrag är att utveckla och leverera produkter och tjänster till ICA butikerna och butiksnära roller med fokus på kundernas behov och butikslönsamhet genom att kombinera kompetens från erfarna butiks- och restaurangmedarbetare med analytiska förmågor & ny teknik. Affärsområdet består av cirka 100 kunniga och engagerade medarbetare och omsätter cirka 100mkr per år. 

Det här är ditt blivande jobb

Avdelningen frukt och grönt är en av butikens viktigaste avdelningar i många aspekter, att avdelningen alltid ska leverera hög kvalité och fräschör, inspiration, rätt sortiment i säsong med bra prisvärde är bara några av förväntningarna våra kunder har.

Din vardag som försäljning och driftkonsult genomsyras av att stötta våra ICA-butiker att driva lönsam och effektiv försäljning inom frukt och grönt. Du arbetar som anställd hos oss men stöttar ICA-handlare och andra interna gränssnitt på konsultbasis. Du har ett individuellt ansvar för försäljning, leverans, kompetensutveckling och du säkerställer i vardagen att du tillsammans med ditt team har ett relevant erbjudande för våra butiker och handlare.

Du kommer att driva lönsam och effektiv försäljning genom att hjälpa butikerna med konkreta försäljningsåtgärder framtaget av en mix av analys och genom din tidigare butikserfarenhet inom frukt och grönt. Du kommer att stötta och coacha butikerna med driftrelaterade frågor som tex. rätt rutiner, sortiment i säsong, säljplanering, varuplacering och utbildning av enskilda medarbetare i butikerna, i nätverksform och på distans. Tillsammans med butikerna och projektteam kommer du även att ha en betydande roll att skapa framgångsrika frukt och grönt avdelningar i både förnyelser och kommande nyetableringar av ICA butiker. Som försäljning och driftkonsult inom frukt och grönt kommer du även att ha en betydande roll för utveckling av vårt tjänsteerbjudande till butikerna i samråd med kompetensledare.

Du ingår i ett regionalt tvärkompetensteam, med kollegor som arbetar med allt från restaurangkoncept, butiksanalys, online, effektiv drift samt andra konsultuppdrag och koncept i butik. Detta ger dig möjlighet att utvecklas inom fler områden samt vara med och utveckla kollegor utifrån din kompetens. Du kommer mätas primärt på effekt i butik av utförda uppdrag och butiksnöjdhet. Men även på ditt ekonomiska resultat. Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med många utvecklingsmöjligheter.

Brinner du för utveckling, förbättrad lönsamhet, rutiner, inspiration och vill hjälpa ICA-butiker att uppnå sin fulla potential i avdelningen frukt och grönt? Då är detta jobb för dig!


Du har helst utgångspunkt från Stockholm eller från Norra Sverige, då detta är ditt primära område du kommer att verka i. Vi välkomnar dock sökandes från hela landet. Då ICA finns över hela Sverige innefattar arbetet såväl resor som övernattningar. Möjlighet till tjänstebil finns.

Vem är du?

Du är nyfiken, innovativ och modig med ett brinnande intresse för avdelningen frukt och grönt! Denna roll kräver att du är intresserad av att ligga i framkant inom dagligvaruhandeln och dess konstanta krav på innovation med fokus på just frukt och grönt. Du är orädd och har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra utifrån behov.

Som person vill vi att du är självgående, initiativrik, lösningsorienterad, noggrann och strukturerad. Du är professionell och har ett förtroendeingivande förhållningssätt. Utöver dessa egenskaper har du även en god pedagogisk förmåga, är coachande och trygg i dig själv.

Du har mycket god erfarenhet från dagligvaruhandeln och frukt och grönt. Du har erfarenhet från ledande position i butik och är van vid att arbeta med försäljning och driftsrelaterade frågor i vardagen och har en djup förståelse för vilka utmaningar vardagen bjuder på i en ICA-butik och på avdelningen frukt och grönt. Du har god vana att arbeta med planering, genomförande och uppföljning av försäljningsfrämjande åtgärder där lönsamhet och effektivitet är nyckelorden. Till denna tjänst är det meriterande om du har stor kunskap och erfarenhet från frukt & grönt avdelningen, antingen som försäljningschef, avdelningsansvarig eller liknande.

Genom din tidigare erfarenhet är det också meriterande om du förstår hur man bryter ner siffror till aktiviteter i butiken för att skapa ökad försäljning och lönsamhet.

Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan!
 

Anställningsform

Tillsvidareanställning


Tillträde

Enligt överenskommelse


Kontaktinformation

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Patrik Hagberg, per telefon 072-568 79 35 alternativt per mail [ Email address blocked ]


Ansökan 
Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) snarast möjligt, dock senast 2022-02-11.  Urvalet kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats. 


Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via videosamtal i första hand. Välkommen till oss!  
 

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015205