Jobbet Hyresadministratör med erfarenhet av enklare redovisning till Estea! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Hyresadministratör med erfarenhet av enklare redovisning till Estea! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av hyresadministration och vill kombinera denna roll med enklare redovisning? Är du noggrann och drivs av självständigt arbete? Då kan vi ha tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

Estea är ett oberoende fastighets- och förvaltningsbolag som verkar på de nordiska fastighets- och kapitalmarknaderna. Verksamheten är fokuserad på att äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter. Affärsmodellen innebär att Estea AB genom förvaltningsuppdrag tillhandahåller teknisk, administrativ och finansiell förvaltning av fastigheter och fastighetsägande bolag. Bland investerarna i de verksamhetsbolag som Estea förvaltar finns institutioner, stiftelser och privata investerare. Estea har varit verksamt sedan 2002.

Till vår kund Estea söker vi nu en Hyresadministratör. I rollen som Hyresadministratör kommer du att arbeta med att administrera befintliga avtal samt nya avtalsförvärv som gjort senaste året. Du kommer att ansvara för bland annat hyresavisering, kravhantering samt vissa avtalsskrivningar. Då rollen som Hyresadministratör endast täcker 50% kommer det även att finnas inslag av enklare redovisning, där du bland annat kommer att hantera fakturor, löpande redovisning samt är behjälplig i boksluts-arbetet. Du är även behjälplig med exempelvis utläggshantering och finansiella transaktioner. Man kommer att tillhöra ekonomiavdelning och föra ett nära samarbete med Transaktions- och säljteamet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Ansiktet utåt mot Esteas kunder
- Ansvarig för hyresadministration och förekommande ekonomiadministration
- Ansvarig för hyresavisering och kravhantering
- Ansvarig för avtalsskrivningar
- Kundreskontra
- Kvartalsrapporter
- Löpande redovisning

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Estea med kontor i Sturegallerian i centrala Stockholm. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid, måndag-fredag 08.00-17.00. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare: Fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom Ekonomi. Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att arbeta såväl självständigt som i team. Det är meriterande om du arbetat med löpande bokföring. Som person känner du ansvar för dina arbetsuppgifter och har ett stort eget driv och trivs i en dynamisk arbetsmiljö med många olika kontaktytor. Du är affärsmässig, kommunikativ och relationsskapande och kan samarbeta med både interna och externa samarbetspartners på ett prestigelöst och lyhört sätt. Vidare ser vi att du är strukturerad, duktig på att prioritera i ditt arbete och har ett öga för såväl helhet som detalj.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45790

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till