Jobbet Hydraulikkonstruktör till Väderstad AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Hydraulikkonstruktör till Väderstad AB publicerad av Skill

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Mjölby
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du vara med och utveckla världsledande teknologi och produkter i ett företag som utnämnts till en av Sveriges bästa arbetsgivare? Ta chansen och häng med på fortsättningen av Väderstads framgångsresa! Nu sökes en jordnära hydraulikkonstruktör till Väderstads utvecklingsavdelning.

Om företaget
Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i framkant vad det kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nya koncept. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstads Gruppen har cirka 1400 medarbetare och omsatte 2,4 miljarder kronor år 2017. Att ständigt tänka nytt och realisera sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks genom att Väderstads high-tech präglade utvecklingsavdelning kan liknas vid ett växthus. Här får idéer den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och innovativa koncept. Här kan minsta lilla skiss på en papperslapp ta konkret form i CAD-system och prövas i simuleringsprogram för att kanske bli en ny Väderstad-succé. Utvecklingsavdelningen består av totalt 140 medarbetare, nu behöver gruppen Systems and Certification som är idag 12 personer stärkas upp med kompetens inom hydraulik.

Dina arbetsuppgifter
Som hydraulikkonstruktör hos Väderstad får du vara med på hela resan, från idéfas och första pennstreck till färdig maskin i serieproduktion. Detta innebär att arbetet präglas av allt från systemdesign och simulering, framtagning av produktionsritningar och installationsteknik, till att praktiskt vara med i verkstaden. Du kommer konstruera och utveckla produkter utifrån företagets produktutvecklingsplaner i linje med The Väderstad Way. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara följande:
•Utföra konstruktionsuppdrag i utvecklingsprojekt, löpande produktvård eller komponentutveckling
•Upprätta och frisläppa konstruktionsunderlag
•Upprätta underlag för dokumentation och service
•Medverka till att metoder, rutiner och arbetssätt utvecklas för ett effektivt utvecklingsarbete och kundnytta
•Specificera kraven på mjuk- och hårdvara elektronik i avseende på de hydrauliska funktionerna
•Leda och samordna mindre och medelstora utvecklingsuppdrag
•Genom nära samarbete med inköp tillse leverantörer av de hydrauliska systemen uppfyller specificerade krav

Din profil
För att passa in i rollen har du en teknisk utbildning på högskolenivå, gärna med inriktning mot hydraulik. Du tycker om att dela med dig av idéer och kunskap, och värdesätter att tillsammans med andra nå den gemensamt bästa lösningen. Du har lätt att bygga kontaktnät och eftersöker gärna information på egen hand. Du tilltalas av våra kärnvärden – Pålitlig, Tillgänglighet, Nyskapande och Enkelhet. För att lyckas tror vi att du har erfarenhet av 3D-CAD, Creo eller liknande. Har ett helsystemstänk med förståelse för produktens helhet. Som person är du nyfiken, initiativtagande och har ett långsiktigt tänk i din arbetsprocess. I och med att Väderstad arbetar som en global aktör så behärskar du engelska väl både i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Väderstad med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Gilén, 013-473 20 65 alt. pehr.gilen@skill.se eller Pontus Lundquist på 013-32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se

Referens

3720

Liknande jobb

Neurointerventionist Linköping Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till