Jobbet HVAC-konstruktör till WSP har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

HVAC-konstruktör till WSP publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad ingenjör och har arbetslivserfarenhet av HVAC-konstruktion? Söker du efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en HVAC-konstruktör till vår kund WSP. I rollen som HVAC-konstruktör kommer du arbeta med HVAC-konstruktion i industriella projekt tillsammans med projektledare. På sikt kan du även komma att leda delprojekt på egen hand.

Tjänsten är på heltid och planerad start är efter sommaren men det finns möjlighet att starta innan för dig som önskar. Kontoret är belagt i Ullevi och tjänsten är på heltid.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Ett par års erfarenhet av HVAC-konstruktion, du kan ha arbetat inom t ex. processteknik eller industriventilation.
- Relevant högskoleutbildning inom området.
- Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du arbetat i Autocad och extra meriterande om du har vana av Revit. Vidare är det meriterande om du har vana att:
- Utföra HVAC D&ID's flödesscheman.
- Göra beräkningar inom HVAC-området.
- Ta fram layout-ritningar.
- Arbeta i CAD-miljö.

Som person ser vi att du är självgående, drivande, ansvarstagande och social. Vidare innehar du en god samarbetsförmåga, är idérik och lösningsorienterad. Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag du urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

WSP är ett av världens ledande analys - och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. WSP har totalt 40 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har WSP 4 000 medarbetare. WSP Process erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom process- och energiindustri. WSP Process är organiserade i tre sektioner: Fordon, Energiproduktion & Distribution samt VA-process & Energigas.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44332

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Supply Chain Manager Göteborg Michael Page
Städare inom Göteborg sökes! Göteborg Framtiden
Mjukvaruutvecklare Göteborg Syntronic
FPGA-konstruktörer Göteborg Syntronic
Elektronikingenjör Göteborg Syntronic
Elgiganten Sisjön söker Driftchef Göteborg Elgiganten AB
Senior Systemutvecklare Alingsås Candidator
Logistikchef till nytt och expansivt företag Göteborg Wise Professionals
Account Manager sökes till FordonsGas! Göteborg StudentConsulting
Heltidsjobb som vikarie i Lerum Göteborg StudentConsulting
Heltidsjobb som vikarie i Lerum Alingsås StudentConsulting
Heltidsjobb som vikarie i Lerum Partille StudentConsulting
Vikarie i Lerums förskola och grundskola Partille StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till