Jobbet Huvudprojektledare för införande av nytt affärssystem har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Huvudprojektledare för införande av nytt affärssystem publicerad av Göteborg Energi Aktiebolag

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi hänvisar dig att söka tjänsten endast via följande länk:
[ Link removed ] - Click here to apply to Huvudprojektledare för införande av nytt affärssystem

Vill du vara med och leda vårt arbete mot en mer digital framtid? Om du vill vara med i en central roll för att genomdriva de förändringar vi vill uppnå så kan detta vara rätt uppdrag för dig. 
Vi önskar stärka vår projektleveransorganisation med en senior projektledare som kan ta sig an större projekt. Energibranschen genomgår en digitalisering som innebär många intressanta projekt. Vi söker nu dig som kommer bli vår huvudprojektledare för ett av våra stora strategiskt viktiga projekt vilket berör stora delar av vår verksamhet. 


ansvarsområde.

Du kommer att jobba inom vårt verksamhetsområde för utveckling och digitalisering med ett stort fokus på att utveckla Göteborg Energi för framtiden. Din första utmaning blir ett införandeprojekt av en tjänsteleverans för systemstöd för våra erbjudandeprocesser mot kund. Projektet innehåller alla faser från planering till projektavslut. Systemstödet skall stödja olika delprocesser såsom sälja, fakturera, avtala, ärendehantering, produkt- och tjänstehantering samt kommunicera via digitala kanaler. Detta är ett högt prioriterat projekt som syftar till sänkta kostnader, ökad kundnöjdhet och ett mer ändamålsenligt systemstöd för vidare digitalisering.

Utöver möjligheten till att jobba brett inom hela koncernen så ingår du i ett team av projektledare som tillsammans utgör ett starkt kompetensområde och stöttar varandra för att utvecklas ytterligare. Vi är övertygade att vi även efter detta projekt kan erbjuda dig intressanta utmaningar genom att du fortsatt får leda utmanande projekt. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som ser dig som en senior projektledare som trivs med att ta dig an komplexa projektutmaningar. Du har god förståelse för både teknik och processer, men också människor och relationer. Som person har du en förmåga att skapa förtroende och engagemang, är nyfiken och har stor samarbetsförmåga. Du är strukturerad, analytisk, och drivande. Dessutom tycker du om att leda andra och drivs av affärsmässighet, tydliga mål och är resultatinriktad med helheten i fokus. 

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att nedanstående punkter stämmer in som en beskrivning av dig och din kompetens:
• Minst 10 års erfarenhet som projektledare med erfarenhet av komplexa projekt med många beroenden och intressenter.
• Erfarenhet av upphandlingsprojekt och LOU/LUF
• Erfarenhet av större systeminföranden
• Vana av att leda grupper med uppemot 50 deltagare samt att leda delprojektledare.
• Vana av att leda projekt på uppemot 10 000 timmar och 10 Mkr
• Certifierad via IPMA, PMI® eller Prince® 
• Erfarenhet av förändringsledning i en större verksamhet 
• Erfarenhet att arbeta med program och portföljhantering.
• Minst kandidatexamen med relevant inriktning för uppdraget. erfarenhet.

10 år


ansökan.

Välkommen med din intresseanmälan så snart som möjligt, dock senast den 4 november 2020. I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Formell ansökan till tjänsten registrerar du via ansökningsformuläret i denna annons. Vill du göra en förutsättningslös intresseanmälan kan du göra detta till Victoria Reeve [ Email address blocked ] - Click here to apply to Huvudprojektledare för införande av nytt affärssystem Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victoria per mejl så ringer hon upp vid tillfälle.
Inledande intervjuer hos Randstad är planerade att hållas under vecka 46 samt intervju med Göteborg Energi vecka 48.

Referens

201307722

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till