Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Huvudplanerare till BoKloks fabrik i Gullringen jobb i Vimmerby på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Huvudplanerare till BoKloks fabrik i Gullringen på Poolia

Huvudplanerare till BoKloks fabrik i Gullringen

Poolia Vimmerby, Kalmar län Heltid

Vill du vara med på en fortsatt framgångsresa och bidra till att bygga hållbara och prisvärda hem för alla? Brinner du för huvudplanering och har ett stort intresse för såväl effektiva produktionsflöden som ständiga förbättringar? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Till BoKlok söker vi en driven Huvudplanerare med förmågan att strukturera och ge bra service. Här erbjuds stora möjligheter till personlig och professionell utveckling i en prestigelös, stöttande och vänlig arbetsmiljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos BoKlok AB där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som huvudplanerare väntar en spännande vardag med ett övergripande planeringsansvar för BoKloks tillverkande anläggning i Sverige. Fokus är på att planlägga fabrikens produktionsflöden och utleveranser samt deltaga i planeringsmöten med både projektorganisationer och produktion. Du arbetar i ett engagerat team som tillsammans stöttar fabriken inom områden som planering, logistik och inköp.

Du erbjuds ett varierat arbete med stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. På BoKlok blir du del av ett företag som sätter inkludering, hälsa, säkerhet och miljö mycket högt på agendan. Placeringsort är i Gullringen med viss möjlighet att arbeta hemifrån. Arbetstiden är förlagd under dagtid måndag-fredag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•  Planera produktion och utleverans genom huvudtidplan mot överenskommen volym och tid.
•  Utveckla planeringsverktyg i samarbete med beredningsfunktionen och produktion.
•  Registrera takt och produktionsordning med spegling i Produktions- och MPS-system.
•  Kontinuerlig uppföljning mot hela verksamhetens utfall kontra plan och göra nödvändiga justeringar.
•  Utveckla funktionen och samarbeten med såväl interna som externa parter.
•  Medverka till ständiga förbättringar i verksamheten.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av planering av produktion inom process- eller tillverkningsindustri. Kanske har du tidigare arbetat som logistiker? Alternativt har du en bakgrund som produktionsplanerare eller produktionsberedare men är nu redo för nästa steg? Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med LEAN-filosofin. Meriterande med god kunskap inom främst Excel men även MPS-system, helst Navision.

Som person drivs du av att mäta och följa upp och bidra med ordning och reda i en föränderlig vardag samt arbeta med ständiga förbättringar. Du är drivande, positiv och relationsskapande. För att lyckas i rollen som Huvudplanerare på BoKlok måste du kunna ta egna beslut, arbeta självständigt likväl som tillsammans med kunder och kollegor samt prioritera ditt eget arbete.

Om verksamheten
BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61577