Jobbet HSE Specialist till Valmet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HSE Specialist till Valmet publicerad av Poolia

Full-Time
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Vi rekryterar nu en HSE Specialist till Valmet i Karlstad. Valmet stärker nu sin HSE organisation i Sverige med flera tjänster och söker dig som brinner för HSE och som vill bidra till att skapa en sund, säker och hållbar arbetsplats och verksamhet. Du motiveras av att hjälpa organisationen och dina kollegor att få in arbetsmiljö och miljötänkandet på ett naturligt sätt i vardagen. På Valmet åtar vi oss att värna om hälsa, säkerhet och miljö för våra medarbetare, samarbetspartners och kunder, liksom i de samhällen där vi verkar. Valmets funktion för Hälsa, Säkerhet och Miljö (HSE) ansvarar för att främja en stark säkerhetskultur, för att utveckla och implementera vårt globala ledningssystem, för att driva förbättringsprogram och initiativ, samt för att säkerställa uppfyllandet av lag-, kund- och andra krav inom området.

Om tjänsten
Som HSE Specialist arbetar du som ett stöd till organisationen i det systematiska HSE arbetet mot uppfyllnaden av HSE mål, lagar och andra krav. Du arbetar aktivt med förbättringar, genom att stötta och utveckla chefer och andra ledande befattningar i deras ledarskap inom HSE samt säkerställa att HSE kraven integreras i organisationens verksamhetsprocesser. I rollen som HSE Specialist stöttar och utvecklar du Valmets medarbetare i att ta ett aktivt deltagande i HSE-aktiviteter, säkert beteende, för en säkrare och hållbar arbetsplats. Placering: Karlstad Resande: I tjänsten förekommer resor regelbundet till kundprojekt och andra Valmetanläggningar. Rapporterar till: Manager, HSE i Karlstad.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som HSE Specialist ansvarar du för att det systematiska HSE-arbetet implementeras, följs upp och utvecklas inom verksamheten samt utvecklar och underhåller ledningssystemet för HSE.

Vem är du?
Du som söker: • har relevant utbildning på akademisk nivå inom området miljö och säkerhet eller annan likvärdig utbildning. • har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete inom tillverkning eller processindustri. • har kunskap om svensk lagstiftning och standarder inom miljö- och arbetsmiljö. • talar och skriver svenska och engelska obehindrat. • har kunskaper inom arbete med ledningssystem och ISO 14001 samt ISO 45001. • har erfarenhet av att driva ett systematiskt miljö- och säkerhetsarbete samt arbete med ständiga förbättringar. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med internrevisioner samt andra ISO standarder och besitter andra språkkunskaper än ovan. Som person är du driven, resultatinriktad och kan strukturera ditt eget arbete. Du har ett stort engagemang för HSE-arbete, du är öppen i din kommunikation och har lätt för att samarbeta med andra och bygga långsiktiga relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om verksamheten
When everything works together Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 13,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork. Join the team! www.valmet.com/careers

Referens

57586

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till