Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HSE-konsult till Vattenfall i Stenungsund! jobb i Stenungsund på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HSE-konsult till Vattenfall i Stenungsund! på Poolia

HSE-konsult till Vattenfall i Stenungsund!

Poolia Stenungsund, Västra Götalands län Heltid

Är du motiverad att utveckla dina färdigheter inom HSE på ett företag med hög säkerhetskrav och stort miljöansvar? Poolia rekryterar nu en HSE-konsult till Vattenfall. Tjänsten är ett konsultuppdrag via på Poolia på heltid med start omgående och uppdraget sträcker sig i cirka 1 år och för rätt person finns möjlighet till anställning hos kund.

Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. I mer än 100 år har vi elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbeta med ledningssystem inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet, tex genom att utveckla rutiner och processkartor.
Leda riskanalyser och utredningar (inkl grundorsaksanalys) inom arbetsmiljö.
Rapportera och hantera avvikelser.
Stötta HSE-organisationen i diverse pågående projekt.
Uppdatera chefer och medarbetare inom ny/ändrad lagstiftning inom arbetsmiljö, samt säkerställa att kraven implementeras i verksamheten.
Om du har erfarenheten från tillståndsansökningar (miljö) är det ett plus.

Vem är du?
För att ha rätt förutsättningar ser vi att du har 2-5 års arbetslivserfarenhet inom HSE med goda färdigheter av att arbeta med dokumentstyrning och ledningssystem inom miljö- och arbetsmiljö. Det är starkt meriterande om du har arbetslivserfarenhet från process-eller energiindustrin. Vi ser att du har mycket goda kunskaper inom lagstiftning inom miljö- och arbetsmiljöområdet samt erfarenhet från ISO 14001 och ISO 45001, gärna också som internrevisor.

För att lyckas på konsultuppdraget värdesätter du en mångfasetterad och koordinerande roll med stora möjligheter till utveckling. Som person är du driven, samarbetsvillig, organiserad, självständig, snabblärd och lösningsorienterad med en positiv attityd tillsammans med starka kommunikativa färdigheter – flytande på svenska.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61116