Jobbet HR till vår konsultverksamhet i Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR till vår konsultverksamhet i Göteborg! publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Letar du efter ditt nästa drömjobb inom HR? Nu söker vi dig med gedigen erfarenhet som vill jobba i våra spännande HR-uppdrag!

Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder av erfarna HR–generalister/specialister, både för kortare och längre uppdrag. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som tidigare har arbetat brett med HR och nu vill utvecklas i din roll på såväl strategisk som operativ nivå.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att arbeta som konsult hos TNG får du chansen att jobba hos våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig som vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. Många av våra konsultuppdrag kan leda till direkt anställning hos kund alternativt förlängde konsultuppdrag!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna som HR-generalist kommer att variera baserat på företag och rollkomposition, exempel på vad din roll kommer innefatta är:

  • Erhålla support och stöttning inom HR-området för chefer och ledning.
  • Ansvara för administrativa uppgifter kopplat till exempelvis avtal, lön, onboarding, personalinformation, och policys.
  • Driva interna förbättringsprojekt kopplat till exempelvis arbetsmiljö, medarbetarnöjdhet och employer branding.
  • Ansvara, alternativt vara behjälplig, vid rekrytering tillsammans med HR-chef alternativt rekryterande chef.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Därför kan det vara bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av HR-arbete och kan snabbt sätta dig in i nya organisationer. Vi ser även att du har relevant utbildning, exempelvis personalvetarutbildning eller likvärdig.

För att lyckas i rollen har du ett starkt målfokus vilket leder till att du får saker gjorda, samtidigt som du inte är rädd utveckla befintliga rutiner. Du skapar förtroende på alla nivåer inom organisationen och har lätt att få med dig dina kollegor, genom öppen och tydlig kommunikation.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

AF5B12A17A3E4BCDA79CA2C0066936EA

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till