Jobbet HR Team Lead till växande bolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR Team Lead till växande bolag publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Nu hjälper vi på Needo Recruitment vår kund att hitta sin nya Team Lead till deras HR-avdelning inom Operations. Företaget är storebror i branschen och har expanderat snabbt de senaste åren, genom deras tillväxt arbetar företaget aktivt för att bevara företagskulturen då det är en prioritet för dem. De fokuserar på att medarbetarna inom företaget ska trivas, och lägger därför mycket resurser på att skapa en god arbetsmiljö. För att kunna lägga ännu mer resurser och tid på kultur- och arbetsmiljöarbetet vill de nu anställa ytterligare en person till deras HR-team.

Din roll som HR Team Lead

I rollen som HR Team Lead leder du ditt HR-team inom Operations. I rollen arbetar du ständigt med att förbättra HR-funktionen och dess support gentemot övriga medarbetare inom avdelningen. Du är en lagspelare som håller ihop teamet, du sätter upp mål för att effektivisera arbetet och stöttar dina medarbetare. Du arbetar med generella HR-frågor på daglig basis och har övergripande kunskap inom arbetsrätt. Din roll som HR Team Lead innefattar:

  • Stötta HR-teamet i deras arbete samt personalansvar över dessa
  • Övergripande ansvar över arbetsmiljöarbetet samt support-avdelningen för personalfrågor
  • Sätta strukturer för att skapa en effektiv arbetsmiljö

Dina kvalifikationer som HR Team Lead

  • 3+ års erfarenhet av att arbeta med HR-frågor
  • Grundlig förståelse för svensk arbetsrätt
  • Tidigare erfarenhet av ledarskap
  • Meriterande om du tidigare arbetat med volymrekrytering

För att lyckas i rollen som HR Team Lead är du en initiativtagande person som vill utveckla och förbättra saker du tar dig an. Du är orädd att ta dig an nya utmaningar och driver dessa självständigt. Du är en naturlig ledare som har lätt för att stötta dina medarbetare.

Vad företaget erbjuder dig

Företaget erbjuder dig en rolig arbetsplats där det händer mycket och där det är viktigt att alla känner sig som en del i laget. De erbjuder en plats för dig att växa och utvecklas för att nå nya höjder tillsammans med företaget. De uppmanar alla medarbetare att lyfta sina idéer och genom det bidra till företagets tillväxt. Tillsammans kommer ni att arbeta mot gemensamma mål där du kommer att få ett stort ansvar.

Övrig info

Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm

Vi på Needo träffar kandidater löpande, tveka därför inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt. I denna process kommer stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper.

Referens

needo65844

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till