Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

HR Partner Sverige till Euro Accident jobb i Danderyds distrikt på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR Partner Sverige till Euro Accident på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

HR Partner Sverige till Euro Accident

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Danderyds distrikt, Stockholms län Heltid

Är rollen rätt för dig?

Vi befinner oss i ett spännande skede där vi utvecklats från ett litet entreprenörsbolag till ett stort etablerat skandinaviskt livförsäkringsbolag. Det pågår en professionalisering vad gäller struktur, kultur, processer och arbetssätt med ökad digitalisering och effektivisering. HR har en viktig roll att stödja och driva utvecklingen i nära samarbete med organisationen för att uppnå strategier och affärsmål samt för att successivt etablera ett mer proaktivt HR-arbete.

Vi söker dig som vill ha en betydelsefull roll i ett snabbväxande bolag och en föränderlig miljö. Du stortrivs och känner dig trygg i rollen som HR Partner och trivs i en miljö där strukturer, processer och arbetsuppgifter växer fram över tid och där du är med och påverkar. Vi tror på ständiga förbättringar och ser alltid över vårt sätt att arbeta för att utveckla en modern och strategisk HR-funktion.

Om rollen

Som HR Partner ansvarar du för HR-arbetet i den svenska verksamheten och har ett nära samarbete med Sverigeledning, HR och chefer på olika nivåer för att säkerställa affärsmål och strategiska initiativ. Arbetet innebär såväl strategiska som operativa HR-frågor med fokus på talent management, organisatorisk effektivitet och medarbetarengagemang för att integrera kultur och värderingar samt ledarskap och medarbetarskap i vårt dagliga arbete. Du coachar och utmanar våra chefer i syfte att hela tiden utveckla och förbättra vår verksamhet.

Du kommer även att:
• Implementera, driva och följa upp HR-processer och säkerställa att de följs t ex on/offboarding, performance management, lönerevision samt arbetsmiljö och hälsa
• Ge arbetsrättslig vägledning och stötta chefer i arbetsrättsliga ärenden
• Vägleda och stötta chefer i rehabilitering och arbetsanpassning
• Säkerställa tillgång till relevant HR Analytics
• Driva och delta i strategiska HR-initiativ och HR-projekt

Om dig

Vi ser att du har en akademisk examen inom PA eller motsvarande. Du har minst fem års erfarenhet från en bred roll inom HR med fokus på talent management, organisation och verksamhetsutveckling, arbetsmiljö och hälsa samt arbetsrätt. Du har vana att arbeta i moderna HR-processer med digitala systemstöd. Du har även förmåga att arbeta både strategiskt och operativt samt coachande och drivande mot chefer och verksamhet.

Dina styrkor är kommunikation och förmåga att samarbeta i team. Du är affärsorienterad och ansvarstagande med en hög inre drivkraft och förmåga att skapa resultat och förtroendefulla relationer. Du arbetar strukturerat och kan omsätta strategier till praktisk verklighet.

Bli en del av oss

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Urval och intervjuer sker fortlöpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR. För mer information kontakta Cecilia Hasslev Billing [Click Here to Email Your Resumé], 0733-41 41 98.

Sökord: HR Business Partner, HR-generalist, HR Generalist, HR Ansvarig, HR-ansvarig, HR Partner, Business People Partner, HR BP.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3E2C218F165746AA8C38E1016646C7E5