SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
HR-konsult på SICK AB

HR-konsult

SICK AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Är du den vi söker?

Vill du arbeta i en bred HR-roll i en internationell miljö med fokus på Sverige? SICK söker dig som vill stötta upp deras HR-funktion 1-2 dagar i veckan.

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med SICKS:s HR-chef bidra som organisationens HR-stöd. Rollen innefattar diverse HR-projekt där du bland annat kommer stötta SICK:s kontor i Sverige med HR-frågor gällande lönekartläggning, förbereda löneunderlag, uppdatering av handböcker samt vara projektmedlem kopplat till upphandling av nytt lönesystem. Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma beroende på din kompetens och intresse. Kanske finns det något annat expertområde du kan bidra med dina kunskaper!

Din profil

Vi tror att du som söker har flera års erfarenhet av administrativt och serviceinriktat HR-arbete. Då du verkar i en internationell miljö ser vi att du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, norska är meriterande. Det är meriterande om du har kompetens inom norsk arbetsrätt.
För att trivas i rollen tror vi att du har ett strukturerat arbetssätt, är kommunikativ och har god förmåga att bygga relationer. Du har ett proaktivt mindset och vill bidra till HR-funktionens fortsatta utveckling till en stark partner i verksamheten!

Om SICK Sensor Intelligence

SICK flyttar fram hela branschen inom områden som spänner från tillverkningsautomation via logistikautomation till processautomation. Som teknik- och marknadsledande företag är SICK, med sensorerintelligens och applikationslösningar den perfekta basen för säker och effektiv styrning av processer, till skydd för människor mot olyckor och för att undvika att skada miljön. Här kan du läsa mer om SICK: [ Link removed ]

Om Inhouse

På Inhouse utgår vi alltid från människorna när vi tillsammans med våra uppdragsgivare utvecklar organisationer. Vi kallar detta för People Management. I samma anda vill vi vara engagerade och nära dig som konsult i vårt nätverk. Vi värnar om din utveckling och hoppas kunna bidra med spännande uppdrag i många olika typer av organisationer. Som konsult på Inhouse kommer du att känna av att vi lever våra värdeord - samverkan, personliga & utmanande!

Vad händer nu?

Detta är ett konsultuppdrag på deltid 1–2 dagar i veckan där vi gärna ser en start i juni alternativt augusti. I rollen kan du arbeta på distans och vid behov arbeta på kontoret i Sätra. Uppdraget beräknas pågå c.a 6 månader framåt.
Låter det som ett intressant uppdrag för dig? Vänta inte med att skicka din ansökan, då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot några ansökningar via mejl, utan du söker enkelt med ditt CV här på hemsidan, inhouse.se. Du ska inte skicka med något personligt brev, vi vet att ditt CV räcker gott och väl. För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Malin Söderberg på [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 330585