Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR jobb i Stockholm på Inhouse AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR på Inhouse AB

HR

Inhouse AB Stockholm, Stockholms län Heltid


 

Nyfiken på att utvidga ditt nätverk inom HR? 

Vi är övertygade om att människorna är företagens viktigaste resurs och nyckel till framgång. Det är engagerade människor, som får utvecklas och bidra med sin kompetens, som får företag att nå sina mål och ett arbetsgivarvarumärke som förknippas med en bra personalpolicy attraherar de bästa talangerna och stärker konkurrenskraften. Vi på specialistområde HR har en gedigen erfarenhet av att hjälpa våra kunder att skapa resultat genom att bygga och utveckla HR-organisationer för att bli mer dynamiska i en konkurrensutsatt miljö.

Vi är därför nyfikna på att komma i kontakt med dig som har någon form av bakgrund inom HR-området. Kanske har du arbetat som HR-direktör och söker nya utmaningar? Eller är du nyexaminerad och vill få in en fot på en HR-avdelning? Låt oss ta en kaffe och prata både erfarenheter och framtidsdrömmar. Vem vet, kanske vi faktiskt hittar något riktigt bra ihop!

Om Inhouse

Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och konsultlösningar. Vi är specialister inom Marknad & Kommunikation, Ekonomi, Business Services och HR. Vi som arbetar på Inhouse har varit verksamma inom dessa områden och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har. 

Hur får vi kontakt då?

Är du nyfiken på att ta kontakt med oss får du mer än gärna skicka in ditt CV eller din Linked-In profil  till oss via denna annons. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Malin på [ Email address blocked ] eller Aron på [ Email address blocked ]

Vi ses!
Hälsningar Team HR

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 228895