Jobbet HR Generalist till BMW Group har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR Generalist till BMW Group publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Sollentuna

Arbetsbeskrivning

Vi på BMW Group söker nu en HR Generalist till vårt nordiska huvudkontor i Stockholm. Välkommen till ett engagerat HR team som vill utvecklas tillsammans med dig som är lika passionerad för HR frågor som oss.

Alla vi som jobbar inom BMW Group är stolta över att leverera bilar och kundupplevelser med högsta kvalitet. Våra kunder över hela världen är stolta bilägare. Vill du också vara stolt? Ta chansen och dela med dig av din passion för HR.

Arbetsbeskrivning
Till vårt engagerade HR team söker vi nu en ny medlem. Som HR Generalist är du den i teamet som framförallt arbetar med våra processer kring rekrytering, introduktion, utbildning och medarbetarundersökningar. Du ansvarar för vår interna HR portal och ser till att den är aktuell och uppaterad med rutiner, processer och policys för chefer och medarbetare. Du är även behjälplig vid månadsavstämningar av våra nordiska löner. Teamet består i övrigt av tre HR Business Partners med landsansvar för våra nordiska länder och individuella specialistområden, en HR Specialist samt en HR-chef.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Du ansvarar för medarbetarundersökningar
  • Arbetar med introduktionsdagar och onboarding processer
  • Kommunicera BMWs utbildningserbjudande på ett tydligt sätt till medarbetare och chefer
  • Planera en årlig budget och tidsplan utifrån utbildningsbehovet
  • Ansvara för HRs sidor på intranätet och den interna kommunikationen
  • Ansvara för HRs kommunikationskanaler gentemot organisationen
  • Skriva och publicera annonser och hantera internansökningar
  • Assistera HR BPs i delar av rekryteringsprocessen och skriva avtal
  • Säkerställa att våra rekryteringsrutiner och policies är uppdaterade och efterlevs
  • Vara behjälplig vid viss löneadministration och statistikrapportering


Du kommer att få arbeta brett i en kombinerad tjänst med både HR och administration, varför vi ser att du har ett intresse av båda. Det finns också möjlighet att fördjupa sig i ytterligare HR-områden där intresse finns.

Vem är du?
Vi tror att du är personalvetare och har någon erfarenhet av ovan arbetsuppgifter. Du är intresserad och vill utvecklas inom HR och tycker om struktur och ordning. Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik. HR-avdelningen är ett passionerat team som genom affärsförståelse supporterar ledarna att utveckla medarbetare, organisationen och sig själva att ta verksamheten till nästa nivå. Vi har ett övergripande mål att BMW Group ska vara "A great place to work" och den målsättningen genomsyrar allt vi gör.

Du kommer att få arbeta i en internationell miljö med många kontaktytor, både internt och externt. Som person är du utåtriktad, relationsskapande och trivs med administration. Vidare är du ansvarsfull, initiativrik och du har lätt för att kommunicera på olika nivåer i en organisation. Du är flytande i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt och dina kunskaper i Excel är mycket goda. Är du intresserad och duktig på att anamma nya system ser vi det som en fördel. Vi använder bland annat SAP och Sympa HR.
Tjänsten är placerad på BMW Groups Nordiska huvudkontor i Silverdal/Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och tillgång till gym med träningspass varje dag. Som BMW-anställd får alla möjlighet att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.

Din ansökan
Ingen köper BMW av en slump. Det är ett medvetet val, ett resultat av en dröm. Inte heller finns det någon som jobbar för BMW av en händelse. Du vill mer. Och du vill omge dig med andra människor som vill mer. Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett brev som besvarar frågorna:

1. Varför BMW?

2. Varför söker du rollen?

3. Vad kan du bidra med?

I denna rekrytering samarbetar BMW med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Om företaget
BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum. I Norden har BMW Northern Europe tillsammans med BMW Financial Services ca 450 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. Under 2018 såldes mer än 50 000 BMW, 2400 BMWi, 3 600 MINI samt ca 2 200 motorcyklar i de nordiska marknaderna. För mer information om BMW Group besök deras websida www.bmwgroup.com eller www.bmwframtid.se.

Sökord: HR Specialist, HR Generalist, HR Koordinator, HR assistant, Utbildningsadministration, Personaladministration, Hr Assistant, HR support, Rekrytering, Recrutment, Rekryteringsadministration, Work environment, Employer Branding, Talent Aqcuisition, Rekrytering, Recruitment, Talent Management, Training and development, utbildning


Referens

CAC17629DC644C62BCE97575EC1C4596

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till