Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR Generalist/Junior HR BP till Sitowise Sverige jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR Generalist/Junior HR BP till Sitowise Sverige på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

HR Generalist/Junior HR BP till Sitowise Sverige

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR Generalist kommer du arbeta tätt tillsammans med nuvarande HR Manager och primärt driva operativa frågeställningar inom HR. Detta kan komma att innebära alltifrån personaladministration till mer komplexa personalärenden och för att bli framgångsrik i rollen trivs du med den variationen. Rollen kommer exempelvis innebära:

• Personaladministration – exempelvis avtalshantering, personaldata och uppdateringar samt systemadministration.
• Arbetsmiljöarbete – exempelvis hantera skyddsronder, uppdatering av policies och riktlinjer samt ansvar för skyddsronder och kvartalsmöten.
• Rekrytering & employer branding – hantera rekryteringsprocesser i samråd med rekryterande chefer framförallt av nyexaminerade ingenjörer, driva employer branding relaterade aktiviteter exempelvis mässor och events.
• Onboarding & exitprocess – både driva och utveckla befintliga processer.

Du kommer tillträda en ny tjänst i organisationen, med goda chanser att på sikt själv vara med och påverka innehåll och utveckling av rollen.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har i grunden en eftergymnasial utbildning inom PAO eller motsvarande som bedöms likvärdigt. Du har sannolikt hunnit samla på dig några års arbetslivserfarenhet inom HR och ser denna roll som ett nästa steg i din utveckling. Vi tror att du sedan tidigare har erfarenhet av såväl rekrytering som personaladministration och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en positiv inställning och ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och är lyhörd inför verksamhetens behov – och anpassar dig därefter. Vidare har du enkelt för att uttrycka dig och en förmåga att skapa goda relationer. Du kommer gärna med egna förslag till förändring och förbättring och har en nyfiken inställning.

Du erbjuds

Här erbjuds du en roll som kommer innebära en stor variation och bredd, där du tillhör en nordisk organisation och ges möjlighet att arbeta nära en erfaren HR Manager. Sitowise är en innovativ organisation med utveckling i fokus – lockas du av att vara en del av föränderlig miljö, kommer du trivas här! Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse. Kontoret är beläget centralt i Stockholm, på Katarinavägen 15.

I denna rekrytering samarbetar Sitowise med Jurek HR. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare My Andersson på [ Email address blocked ] . Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl och att din ansökan kommer hanteras i början på augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Sitowise

Sitowise är en nordisk specialist i byggd miljö och digitala lösningar. Vi planerar smarta städer och levnadsutrymmen där vardagen har ordnats på en hållbar grund. Vi verkar inom tre affärsområden: fastigheter och byggnader, infrastruktur och digitala lösningar.

Vi vill höja ribban för intelligens och ansvar, och därför är vår vision att vara den mest ansvarsfulla partnern i utvecklingen av en välmående miljö.

Sitowise aktier är noterade på Helsingforsbörsen. Under de senaste åren har Sitowise vuxit snabbt och lönsamt, och koncernens omsättning är cirka 160 miljoner euro. Koncernens huvudkontor ligger i Esbo, Finland. Sitowise har förvärvat BTB, TFIP och V-kompetens i Sverige. Det svenska affärsområdet erbjuder tjänster inom byggnadskonstruktion, geokonstruktion och geoteknik, samt helhetslösningar inom tekniska installationer.

Sitowise - The Smart City Company
www.sitowise.com


 

Rekommenderade jobb

HR Generalist/Junior HR BP till Sitowise Sverige
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
HR-generalist till Lideta Hälsovård i Stockholm
Poolia Stockholm Heltidsanställd
HR business partner till Cepheid
Cepheid AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 617F69F8FAED4D3EAA5FF8E49B614ADC