Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR chef till Blomsterboda jobb i Vallentuna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR chef till Blomsterboda på Randstad AB

HR chef till Blomsterboda

Randstad AB Vallentuna, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en affärsmässig HR Chef ända ut i fingerspetsarna? Har du tidigare byggt en HR funktion från grunden? Bra! Då ska du läsa vidare - kanske är det precis just du som är vår nya kollega och viktiga pusselbit! Vi söker nu en HR chef till Blomsterboda.
I rollen som HR-chef på Blomsterboda kommer du vara med att bygga en struktur inom HR området för att supportera koncernen, ledarna och medarbetarna ännu bättre idag och för framtiden, vilket innefattar att bygga en centralt organiserad HR funktion i Vallentuna.ansvarsområde.

I din roll som HR Chef är huvudfokus att säkerställa en grundplattform med aktuella och relevanta ledarverktyg, HR processer, policys, riktlinjer och HR system som supporterar verksamheten på bästa sätt. Men också se till att Blomsterboda är en attraktiv arbetsgivare och skapa förutsättningar för att attrahera rätt kompetens som vill växa med koncernen.
Du rapporterar till VD och är placerad i natursköna Vallentuna

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Vidareutveckla Blomsterboda Academy: Ledarskapsutveckling, on/ off boarding, arbetsrätt, fackliga förhandlingar, systematisk arbetsmiljö, rekrytering, friska och hållbara medarbetare.
  • Medarbetarundersökning, utvecklingssamtal, lönesamtal, uppföljningssamtal och utmanande samtal samt policys.
  • Ägandeskap över personalhandboken: HR processer, HR verktyg, policys och riktlinjer, dokument osv Identifiera och kommunicera interna karriärvägar och komplettera med intern utbildningstrappa och lönesättning. 
  • Förstärka arbetsgivarvarumärket Blomsterboda i syfte att bli en ännu attraktivare arbetsgivare.


kvalifikationer.

Vi söker dig som kanske arbetat som HR interim konsult men är sugen på att förvalta det du byggt upp, eller kanske har drivit ett större projekt inom HR i förändring. Du har en eftergymnasial utbildning inom HR och minst 5 års arbetslivserfarenhet från brett och självständigt HR-arbete.

Personliga egenskaper
Som person är du dedikerad, lösningsorienterad och trivs med utmaningar i ditt arbete. För att bli framgångsrik och trivas hos oss är det viktigt att du är utåtriktad, lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Du har god kommunikativ förmåga, hög integritet och har ett intresse av att förstå affären och verksamheten. Du motiveras av att jobba operativt men har samtidigt förmågan att ta höjd ur ett strategiskt perspektiv. Hos oss får du möjlighet att vara med att bygga en HR funktion från grunden men även vara med att utveckla och förvalta HR-arbetet.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en platt organisation med högt i tak och med erfarna och kompetenta kollegor. Hos oss får du vara med och påverka och bidra till bolagets fortsatta utveckling.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Walters på mail [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201363354