Jobbet HR Business Partner till vår kund inom fordonsindustrin har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

HR Business Partner till vår kund inom fordonsindustrin publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Göteborg
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Brinner du för HR-frågor och vill arbeta i en stor organisation? Då är det dig vi söker! Som HR Business Partner hos vår kund kommer du att arbeta i en stödjande roll med många kontaktytor. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Som HR Business Partner arbetar du självständigt i en stödjande roll. I stora drag innefattar tjänsten som HR Business Partner att du arbetar på en operativ nivå med att vägleda och stötta ledningsgrupper och chefer i HR-relaterade frågor för att se till att arbetet följer de strategiskt uppsatta målen. Mer konkret innebär arbetet att bryta ner företagsstrategier till specifika handlingsplaner och processer och därefter säkerställa att de implementeras i organisationen. Exempel på områden där du kommer att agera chefsstöd är; rekrytering, utbildning, rehabilitering, lön- och belöningsprogram samt förändringsarbete.

Bakgrund
Vi söker dig som har utbildning inom HR eller liknande. För att passa för denna roll har du flera års erfarenhet av brett HR-arbete i en internationell miljö. Du har i dina tidigare roller arbetat operationellt och trivs med det. Vidare brinner du för att stötta chefer och organisationer samt har god kunskap om svensk lagstiftning och arbetsrätt. Det är ett krav att du talar och skriver engelska och svenska flytande samt har goda kunskaper i Excel och övriga Officepaketet.

Personliga egenskaper
Du är en relationsskapande person som arbetar proaktivt och som har lätt för att skapa kontaktytor i organisationen. Eftersom rollen innebär självständigt arbete krävs att du har god tilltro till din egen förmåga och är trygg i din roll som HR Business Partner. Vidare är det viktigt att du är analytisk, strukturerad och att du snabbt hittar lösningar till problem som kan uppstå.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Referensnummer:
70218

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt! 

Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.

“As one of Sweden’s largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!”

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

7300

Liknande jobb

HR Business Partner Göteborg Skill
Framtiden söker HR-chef Göteborg Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till