Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR Business Partner till ICA Logistik i Helsingborg - vikariat jobb i Helsingborg på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR Business Partner till ICA Logistik i Helsingborg - vikariat på ICA

HR Business Partner till ICA Logistik i Helsingborg - vikariat

ICA Helsingborg, Skåne län Heltid

Vi tror att du kan mycket kring HR och det du inte kan tar du reda på. Det som gör dig framgångsrik är din starka vilja att utveckla våra chefer att bli ännu bättre ledare. För vi pratar om att göra skillnad på en av Sveriges största och ledande logistikenheter med nästan 1500 medarbetare. När en av våra HRBP går hem på föräldraledighet behöver vi just dina uppkavlade ärmar och ditt skarpa sinne för ett vikariat under ca 1 år med start 2021-09-01

I din vardag kommer du möta en arbetsplats med ständig puls, människor med olika bakgrund och med ett härligt engagemang och kamratskap. Du får arbeta i ett företag med en ledning som tror på hållbarhet och långsiktighet i alla led. Ibland händer mycket på en och samma gång, för att då vara lyckosam behöver du vara trygg i din HR kompetens. Här gillar vi alla att hugga i och samarbetet är en självklarhet, du möts av kollegors hjälpsamma händer, på samma sätt som du finns där när någon behöver dig.


Det här är ditt blivande jobb

Logistikverksamheten är komplex och ständigt i rörelse och du kommer att få jobba där det verkligen händer. Du utvecklar chefer, är involverad i många HR frågor och växlar mellan stort och smått varje dag. Det är emellanåt riktigt komplexa ärenden som kräver djup kunskap inom rehabilitering, hälsa och arbetsrätt medan det andra gånger handlar mer om att förstå chefernas vardag, handleda, coacha och bistå med både stora och små förflyttningar. Men du är inte ensam, du har ett tight samarbete med lokala HRBP kollegor samt har ett stort internt nätverk av kollegor inom HR, både generalister och specialister, spridda över landet. Alla dagar fyller sin viktiga funktion och det tror vi du gillar!

Vem är du?

Om ovan beskriver dig och ditt engagemang ser vi fram emot att bli kollega med dig. Det är önskvärt att du har erfarenhet från större bolag och gärna från lager- eller produktionsverksamhet. Vi ser gärna att du har verkat i en agil kontext och har erfarenhet av liknande tyngre HR roller. För övrigt är det ganska enkelt, det handlar om att ha ett genuint intresse för människor, vara grundad och trygg i HR frågor och att du får energi av att göra skillnad för medarbetare och chefer, såväl som för vår affär.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 15 aug 2021. Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

Kontaktinformation
Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryterande chef och HR chef Caroline Jansson, [ Link removed ] . Övriga kontakter: Lars Hansson, Unionen Helsingborg [ Link removed ]

Kontakt från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 

Rekommenderade jobb

HR Business Partner till ICA Logistik i Helsingborg - vikariat
ICA Helsingborg Heltid
Application Operations specialist
ICA Borås Heltidsanställd
Redovisningsekonom till ICA Affärsservice
ICA Västerås Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013286