Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR Business Partner till GKN Automotive jobb i Köping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR Business Partner till GKN Automotive på Randstad AB

HR Business Partner till GKN Automotive

Randstad AB Köping, Västmanlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du arbeta med strategiska HR-frågor i en utmanande och omväxlande miljö med stora möjligheter att påverka? Nu har du chansen att bli en viktig del av GKN Automotive i Köping. 

Som senior HR Business Partner på GKN supportar och stöder du våra chefer och
medarbetare i både operativa och strategiska HR-frågor. Du arbetar mycket brett och självständigt i en dynamisk internationell koncern under ständig utveckling. Vår HR-enhet består idag av HR-chef, tre HR Business  Partners samt två löneadministratörer. 


ansvarsområde.

  • Vägleda och coacha organisationens chefer i alla HR-relaterade frågor såsom rekrytering, kompetensutveckling och bemanningsplanering.  
  • Driva ärenden och utveckla verksamheten inom rehabilitering och arbetsrätt.
  • Bidra till ledarskapsutveckling för organisationens chefer och vara en stark kulturbärare.
  • Ansvara för fackliga relationer och förhandlingar samt lag och avtalsrätt.
  • Aktivt bidra till kompetensutveckling och utveckling av riktlinjer och arbetssätt inom HR-området, både på enheten och ute i organisationen.
kvalifikationer.

Vi söker dig som har för tjänsten lämplig akademisk utbildning samt mångårig erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. 

Meriterande om du har erfarenhet av ledningsgruppsarbete samt redan har arbetat med personalfrågor inom tillverkningsindustrin. 

Som person har du mycket lätt för att ta initiativ och arbeta lösningsorienterat och fokuserat för att nå uppsatta mål. Du är bra på att lyfta både egna och andras idéer och planera, strukturera och driva utvecklingsprocesser framåt. Du växlar obehindrat mellan dagligt operativt arbete och mer övergripande strategiska frågor. Du är en sann kommunikatör som tryggt och prestigelöst hanterar olika sociala situationer, och bidrar till att skapa goda relationer både internt och externt. Du tycker om att verka i en dynamisk och föränderlig miljö och ständigt utmana och inspirera människor i din omgivning.  


ansökan.

Vi erbjuder dig ett mycket intressant och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter i en internationell dynamisk miljö med en rad spännande kunder. 

Sista ansökan: 24 januari

För information: I det här uppdraget samarbetar GKN med Randstad där rekryteringskonsult Christine Evensson, [ Email address blocked ] , ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201366492