Jobbet HR Business Partner till Galderma, Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR Business Partner till Galderma, Uppsala publicerad av Galderma

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara med och jobba för ett företag som bidrar till människors hälsa och välmående genom innovativa och säkra produkter?  Är du en driven och affärsinriktad do-er som brinner för att översätta och implementera affärsstrategier till framgångsrika HR-strategier? Skulle du trivas i en kultur präglad engagemang? I rollen som HR Business Partner hos Galderma får du en nyckelroll mot Operations i uppdrag att stödja ledningsgruppen och enskilda linjechefer i allt som innefattar HR, bl.a. ledarskap, arbetsrätt, arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering, fackliga frågor samt organisationsutveckling. 

Galderma har mycket trevliga och ljusa lokaler nära centrala Uppsala. Trivseln är stor här och vardagen underlättas av tillgången till lunchrestaurangen Heat, goda parkeringsmöjligheter och en fritidsklubb som anordnar allt från skidresor till chokladprovning. Galderma har även en kultur som präglas av samarbete, innovation och ett stort driv framåt. ansvarsområde.

I rollen som HR Business Partner Operations har du stora möjligheter att vara med och påverka för att nå organisationens mål. Huvudfokus för rollen är att skapa struktur, bygga relationer med organisationen samt att utveckla HR-organisationen till nästa nivå. Du blir en viktig resurs för hela din organisation och får stort utrymme att utforma ditt eget arbetssätt. 

Rollen kommer att stötta 250 medarbetare vilket innefattar linjechefer och ledningsgruppen främst inom Operations. Operations inkluderar avdelningar inom Engineering, Quality, Supply Chain, SHE och Purchasing. I den här rollen ingår även ett ansvar för Compensation & Benefits för hela site Uppsala, vilket innebär ansvar för ersättningsstruktur, pension och försäkring, performance kopplat till lön, driva lönerevisionsprocessen samt att förstå systemen som finns med rörlig lön och bonus.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 
 • Affärsnära chefsstöd, inklusive arbetsrättsliga frågor, performance management, chefs- och ledarskapsutveckling, rehabilitering samt kulturfrågor
 • Stötta cheferna i rekryteringsprocessen i samarbete med gruppens Talent & learning-specialist
 • Facklig samverkan och förhandling
 • Ansvar för Comp&Ben för hela siten 
 • Arbetstidsfrågor
 • HR relaterad administration, rapportering samt nyckeltal
 • Driva förändringsarbete inom olika HR-områden samt inom Comp&Ben
 • Ansvara för och driva HR-processer, som Performance Management, Lönerevision och Successionsplanering
Denna tjänst är placerad i Uppsala och du rapporterar till HR-chefen. HR-avdelningen på Galderma består av sex medarbetare, med både bred och djup kompetens. arbetstider.

kvalifikationer.

Vi söker en erfaren och kvalificerad HR Business partner som självständigt arbetat med frågor inom HR området. 

Vi söker dig som har:
 • Akademisk utbildning inom HR eller ekonomi 
 • Minst 5-10 års erfarenhet av brett, affärsnära och analysdrivet HR arbete
 • Flerårig erfarenhet av specialiserat Comp&Ben-arbete med tyngd i att stötta chefer
 • Erfarenhet av att coacha och stötta chefer och medarbetare
 • Erfarenhet av facklig samverkan och att leda förhandlingar
 • Kunskap inom arbetsrätt och van vid att tolka kollektivavtal, gärna IF metall
 • Kunskap om arbetstidsfrågor
 • Kunnig inom excel och HR-controlling
 • Flytande kunskaper i Svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har arbetat inom Life Science, supply chain eller annan tillverkande industri och känner dig trygg i regelverket kring lagar, föreskrifter och regelsystem inom området. Det är även meriterande om du har erfarenhet från ett bolag med global närvaro. Har du dessutom arbetat med förändringsarbete ser vi det som ett plus.

Du är van att arbeta i en självständig roll där du driver dina egna HR processer på ett tydligt och trovärdigt sätt. Som person ser vi att du är analytisk, sifferorienterad och självgående samt har ett konsultativt och smidigt förhållningssätt mot personer i organisationen. Du vågar ta egna initiativ och tar stort eget ansvar, samtidigt som du är en effektiv lagspelare och problemlösare. Vidare är du är bra på att bygga förtroende, motivera medarbetare runt omkring dig och du känner dig trygg i en senior och affärsnära roll. 


ansökan.

Sista ansökningsdag 2020-03-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information vänligen kontakta rekryteringskonsult Jonna Wenngren, jonna.wenngren@randstad.se, 072 988 90 42 . 

Referens

201273967

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till