Jobbet HR Business Partner till Fristads, Borås / Viared har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR Business Partner till Fristads, Borås / Viared publicerad av Masterhelp Jobb

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning


Till huvudkontoret i Borås söker vi nu en:
HR Business Partner

Vill du arbeta i en omväxlande HR roll i ett spännande och marknadsledande företag? 
Vi söker HR Business Partner till Fristads Sverige (cirka 250 anställda) med gedigen erfarenhet från självständigt HR-arbete. 

Rollen
Du kommer att vara del av ett engagerat och affärsinriktat HR-team som bidrar till ett framgångsrikt Fristads. Ditt arbete är rörligt och fritt och innebär att du kommer att få jobba med hela HR-bredden med stort eget ansvar.  

Som HR Business Partner arbetar du i en kvalificerad och bred generalistroll där du där du kommer att driva det operationella HR arbetet, processer samt bidrar till utveckling av HR strategin. Du stöttar chefer och ledare i att göra skillnad rörande deras förmåga att engagera, motivera och leda sina medarbetare. Du är kunnig inom hela HR-området där du arbetar nära ledarna och verksamheten. Du uppskattar omväxling och känner dig trygg i din roll att utmana och prova nya sätt för att effektivisera processer och arbeta långsiktigt. Dessutom kommer du att ha en specialistroll inom arbetsmiljöområdet.

Du kommer att;

 • Ansvara för att implementera och säkra efterlevnad av policys och riktlinjer inom personalområdet
 • Driva, följa upp och utveckla processer bland annat inom prestation, rekrytering, avveckling och rehabilitering
 • Coacha och utveckla chefer i deras ledarskap och i genomförandet av HR-processerna till exempel rekrytering, prestationsprocessen, rehabilitering och arbetsrätt
 • Genomföra / koordinera utbildningar av ledare i Sverige (till exempel i arbetsmiljö och arbetsrätt)
 • MBL förhandla i regionala och lokala frågor och säkra relationen med de fackliga företrädarna
 • Vara engagerad och drivande i olika HR-projekt, som är mestadels i Sverige fast kan även vara kopplade till Fristads Kansas i de olika andra länder där vi har verksamhet.

Du rapporterar till HR Direktören.

Våra värderingar; Passion, Enkelhet, Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

Kandidatprofil

Din Profil
Du gillar att jobba självständigt och mår bra i en dynamisk arbetsmiljö. Du är driven och har hög kapacitet. Du har en ’’can do’’ mentalitet och driver HR utifrån ett businessperspektiv. Du vågar utmana cheferna och kan samtidigt balansera detta med ett serviceinriktat förhållningssätt och prestigelöshet. Du är lyhörd, aktivt närvarande och har en naturlig förmåga att bygga och upprätthålla goda relationer.

Generellt i rollen behövs god förmåga att utveckla, planera, prioritera och på ett systematiskt sätt genomföra insatser med hög kvalitet enligt tidplan. Du har också en förmåga att ta dig an komplexa sammanhang och se lösningar framför problem. Som person är du en naturlig lagspelare. Du är strukturerad, flexibel och uthållig i ditt arbete samt har god kommunikationsförmåga

Din bakgrund

 • Högskola / akademisk utbildning inom HR/PA eller annan likvärdig utbildning
 • Minst 5 års erfarenhet i en liknande roll
 • Arbetat med HR inom en dynamisk miljö med såväl tjänstemän som kollektivanställda
 • Erfarenhet av att självständigt kunna driva och genomföra operativa processer samt fackliga förhandlingar
 • God kunskap inom arbetsrätt, kollektivavtal och arbetsmiljölagstiftning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
Övrigt
Vi erbjuder dig en spännande roll i en organisation som ligger i framkant inom vår bransch. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och ständigt arbeta för att utveckla dig som individ. Du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt.

Du kommer att jobba på vårt nybyggda huvudkontor i Viared strax utanför Borås. 

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Bas Teepe, HR Director på telefon 0725-41 84 38 alternativt mail bas.teepe@fristads.com 

Vi tillämpar löpande urval och ser därför framemot din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

 Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Fristads erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativa arbetskläder med funktionell och modern design. Från topp till tå, året om, utvecklade på ett innovativt och hållbart sätt. Fristads AB är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder. Koncernen bedriver verksamhet i mer än 20 länder och har tre egna produktionsanläggningar. Genom en mix av starka varumärken såsom FRISTADS, KANSAS, HEJCO, MARTINSON, m.fl. erbjuder vi breda och attraktiva sortiment. Läs gärna mer på www.fristads.com. 


Sökord: HRBP, HR, HR-ansvarig, HR-konsult, HR-Administration, Human Recources, HR rådgivare, Personal, Personalansvarig, Personalspecialist, HR Specialist, Personalvetare, 
Rekryterare, Rekrytering, Kompetensutveckling, Ledarskap

Referens

n/a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till