Jobbet HR Business Partner till Enics i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR Business Partner till Enics i Västerås publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla Enics in i framtiden?

Vi är ett globalt företag och en av världens ledande kontraktstillverkare inom elektronik. I dagsläget är vi ca 300 anställda i Västerås. Vår företagskultur bygger kring en platt organisation med gemenskap och delaktighet och vi drivs av vår övertygelse att vägen till framgång går via nöjda kunder och medarbetare.

Enics befinner sig i en spännande och positiv utvecklingsresa med många kommande investeringar. Då vår nuvarande HR Business Partner (People Partner) går vidare till en regional roll i organisationen behöver vi nu dig som vill arbeta i en bred och verksamhetsnära HR roll med placering i vår fabrik i Västerås.   

Arbetet
I rollen som HR Business Partner (People Partner) får du en mycket bred och spännande roll där du får ta ansvar för ”din fabrik”. Du arbetar operativt nära verksamheten med att stötta och samarbeta med chefer och medarbetare i alla HR- relaterade frågor. Du kommer även att involveras i strategiskt arbete, självständigt driva lokala utvecklingsprojekt samt implementera globala HR processer. Vi ser gärna att du drivs av att bygga nätverk för tillsammans med dina regionala kollegor i region North & West kommer du att bygga upp ett starkt och givande samarbete.  

Vem är du?
Vi söker dig som trivs i en dynamisk och fartfylld HR roll och som vill arbeta verksamhetsnära och operativt med HR-frågor, utveckla företagskultur och implementera processer och verktyg. Du har en relevant akademisk utbildning och minst några års erfarenhet av brett och självständigt HR-arbete, gärna inom tillverkningsindustrin. För den här rollen är det viktigt att du har internationell erfarenhet och talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Du har ett stort eget driv och engagemang, är lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Du ser lösningar på problem och tar dig framåt i arbeten även om vägen inte är spikrak. Det är viktigt för oss att du är en prestigelös person som ser styrkan i att samarbeta och som också har mod att ställa krav. Du är tydlig och inser vikten av god kommunikation för att skapa och behålla förtroendefulla relationer med anställda, chefer och fackliga.

Vi tror att du kommer att trivas hos oss!  
Välkommen till en spännande och global organisation. Vi erbjuder dig ett roligt och varierat arbete med spännande utmaningar i en roll där du kommer göra skillnad och där du får möjlighet att utvecklas. Enics är en prestigelös organisation som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi vill trivas och ha roligt på jobbet.

Enics är en av världens största kontraktstillverkare inom elektronik (EMS). Våra kunder finns bl. a inom energi, industriell automation och transport. Vi är totalt ca 3 700 medarbetare på våra fabriker i sex olika länder - Kina, Estland, Finland, Slovakien, Sverige och Schweiz. Den årliga omsättningen för koncernen uppgår till 543 MEUR och huvudkontoret är placerat i Zürich, Schweiz. På fabriken i Västerås är vi ca 300 medarbetare varav drygt 200 arbetar i produktionen. Vi är hjärtat i industriell elektronik - vi tillhandahåller integrerade livscykeltjänster från idé till design, tillverkning och utökad produktlivscykel. Vi förändrar liv och företag. Vi fokuserar på kvalitet, kostnadseffektivitet och service. Vi tror på människor - kontinuerligt lärande, öppenhet och att vara målmedvetna tillsammans. Läs gärna mer på [ Link removed ]

Låter den här tjänsten intressant?
Din ansökan registrerar du på [ Link removed ] eller genom knappen nedan snarast, dock senast 6 december. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi berättar gärna mer. Kontakta ansvarig rekryterare Anna Hemmingsson på 021-81 18 88 eller [ Link removed ] .

Hos N&L testar vi tidigt i rekryteringsprocessen Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10 minuter vardera

Varmt välkommen med din ansökan!


Referens

norenlindholm2180

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till