Jobbet HR Business Partner till Clear Channel har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR Business Partner till Clear Channel publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för media, reklam och sälj? Lockas du av att arbeta brett med HR-frågor i en miljö med hög puls och engagemang, och där teamarbetet främjas för att uppnå målen? Tycker du också som vi att företagskulturen är receptet på framgång?

Clear Channel är nu inne i ett mycket intressant skede av tillväxt och förändring, och som vikarierande HR Business Partner kommer du få eget ansvar för ett antal avdelningar i verksamheten för att skapa ett tätt samarbete med ansvariga chefer där. Du kommer ingå i en skandinavisk organisation med HR-kollegor i Sverige, Norge och Danmark och arbeta tätt tillsammans med HR-Direktör, HR Business Partner och HR Administratör i Sverige.

Typiska arbetsuppgifter:
- Affärsnära chefsstöd och på ett kvalificerat sätt kunna stötta i tex utveckling, avveckling, arbetsrätt, rehabilitering, kompensations- och ersättningsfrågor.
- Driva rekryteringar och onboarding, arbeta med Employer Branding och Employee Engagement
- Arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar samt tolkning, tillämpning av lagar, avtal och policys
- Strategiska HR-projekt både på svensk och skandinavisk nivå.

Clear Channel söker dig som har 5 -7 års erfarenhet av liknande arbete. Vidare är du trygg i din HR-kompetens när du på ett proffsigt och affärsmässigt sätt inom HR-området utmanar chefer och andra inom organisationen för ständig utveckling. Med energi och positivitet navigerar du naturligt i en föränderlig vardag och du trivs och vill jobba brett med HR frågor. Du är även en person som har en hög arbetskapacitet och ser till att driva arbetsuppgifter i mål på ett strukturerat sätt.

Nu erbjuds du en fantastisk möjlighet att i vara med på en fortsatt tillväxtresa, jobba i ett tätt sammansvetsat och duktigt HR-team och att bidra till Clear Channels digitaliseringsresa. Du välkomnas av ett drivet gäng som alla brinner för det dom gör. Tjänsten är 1 års vikariat på heltid med start i augusti 2019. Kontoret är beläget i moderna lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

I denna rekrytering samarbetar Clear Channel med Jurek HR. Vid frågor är du välkommen att kontakta Mimma Liwgren Norling, mimma.liwgren.norling@jurek.se , 072-910 18 71.

Vi ser fram emot din ansökan!

Pionjärer utomhus sedan 1879.
Vi på Clear Channel drivs av en kärlek och passion för kommunikation mitt i den publika miljön. I vår värld är utomhusreklam både ett självklart och inspirerande inslag i stadsbilden. Genom att vi hjälper våra kunder att nå ut med rätt budskap i rätt miljö, bidrar vi till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika. På så sätt kan vi också själva fortsätta att växa och utveckla nya inspirerande sätt att nå fram i stadsmiljön. Vi gör helt enkelt våra kunder framgångsrika och stadsmiljöer mer dynamiska. Och vi behövs. Idag när våra medievanor ständigt förändras driver vi den enda stabila kanalen att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation.

Som pionjärer och ledare har vi ett ansvar.
De produkter vi skapar måste upplevas som otvungna och naturliga i stadsmiljön. Men vi nöjer oss inte med det. Tillsammans med Sveriges städer utvecklar vi nya innovativa sätt att nå ut i stadsmiljön. Vi var bland annat först ut med lånecyklar – i Sverige, men även ute i världen. Det är också vi som sedan många år ser till att du inte störs av regn och rusk när du väntar på bussen. Och vi ser till att vi som kollegor växer tillsammans så att vi kan fortsätta att utveckla det media som vi så passionerat brinner för.

Det är så vi säkerställer att vi kan fortsätta att vara världens ledande utomhuspionjärer även i framtiden.
www.clearchannel.se


Referens

8BC064E5306645E9A4829DF0036B03C1

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till