Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

HR Business Partner till Aleris Närsjukvård job in Stockholm at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
HR Business Partner till Aleris Närsjukvård på Poolia

HR Business Partner till Aleris Närsjukvård

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Vill du ha en bred HR roll i ett bolag som har ett vårdkoncept med helhetssyn på patienten? Gillar du att ta ansvar i en större organisation med kompetenta och engagerade kollegor?

Hos Aleris Närsjukvård får du möjlighet att arbeta i en verksamhet som har en kombination av slutenvårdsenheter och stor öppenvårdsverksamhet. Här arbetar du som HR Business Partner i en verksamhetsnära roll med många kontakter. Vi söker dig som har goda kunskaper inom arbetsrätt och rehabilitering och som trivs i en självständig roll som också grundas i samarbeten.

Tjänsten, som är en rekrytering, omfattar heltid och är placerad på Dalens sjukhus i Enskededalen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som HR Business Partner hos Aleris Närsjukvård erbjuds du ett brett och varierat arbete där du är ett chefsstöd i traditionella HR-frågor. Du är också vår specialist inom arbetsrätt och sjuk-/rehabprocessen. Här får du möjlighet att vara en del av verksamheten, sitta i ledningsgrupp, och coacha och utmana cheferna i sitt chefskap. Du driver självständigt fackliga förhandlingar och bidrar till samverkan. Ditt arbete blir både strategiskt och operativt med att utveckla processer och arbetssätt samt säkerställer att relevant lagstiftning efterföljs. Som HR Business Partner kommer du att ingå i ett team om sex personer varav fem inom HR och en inom marknad/kommunikation. I teamet finns ytterligare två HR Business Partners som har kompetensförsörjning och arbetsmiljö som sina respektive specialistområden. HR är även en del av Aleris HR vilket innebär nära samarbeten. Just nu pågår ett stort digitaliseringsprojekt, för att skapa det bästa HR-stödet för alla Aleris chefer.

Vidare kommer du också att arbeta med:
- Stötta cheferna i det systematiska arbetsmiljöarbetet och jobba med uppföljning inom området
- Identifiera utbildningsbehov hos chefer inom arbetsrätt och rehabiliteringsområdet
- Bidra till utvecklingen av arbetssätt, processer, riktlinjer och verktyg
- Självständigt driva löneprocess och arbeta med revisionsprocess
- Rekrytering och kompetensförsörjning

Vem är du?
Vi söker dig som har kunskap inom arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering och lönebildning samt erfarenhet av att förhandla. Du har en relevant utbildning inom HR-området tillsammans med minst tre års erfarenhet av en liknande och självständig roll, gärna inom hälso- och sjukvård. Du är van att arbetat i olika stödsystem och med Excel. Det är viktigt att du är trygg i rollen och då du kommer att arbeta i nära kontakt med chefer krävs en hög grad av professionalism tillsammans med förmåga att bygga och att upprätthålla relationer. Du delar med dig och kan skapa samarbeten. Vidare arbetar strukturerat, är intresserad av omvärldsbevakning och utveckling. Aleris befinner sig inom en föränderlig bransch, vilket du uppskattar. Därtill önskar vi en god pedagogisk förmåga då rollen är konsultativ, vilket inkluderar att presentera och kommunicera information inom organisationen och ibland även hålla utbildning. Vi söker dig som vill göra skillnad och som kan bidra!

Om verksamheten
Aleris Närsjukvård AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och tillgänglighet. Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Skandinavien har ca 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning.
Läs mer på: www.aleris.se

 

Rekommenderade färdigheter

Arbetsrätt
Arbetsrätt (Undervisning)
Sjukhus (Inredning)
Rekrytering
Verktyg
Arbetsmiljö

Rekommenderade jobb

HR Business Partner till Aleris Närsjukvård
Poolia Stockholm Heltidsanställd
NPI Program Manager to Cepheid
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Regulatory Affairs Specialist to Oriola
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59903