SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
HR Business Partner, vikariat på Toyota Material Handling

HR Business Partner, vikariat

Toyota Material Handling Mjölby Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vilka är Toyota Material Handling?
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa. Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete
Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar.

HR-avdelningen består av ca 30 medarbetare inom lön, HR och kommunikation och befinner sig just nu i en förändrings- och utvecklingsfas där vi ser över roller och uppdrag för att kunna arbeta mer verksamhetsnära.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med att stödja och utveckla ledningsgrupper och chefer inom exempelvis arbetsmiljö, strategisk kompetensförsörjning och arbetsrättsliga frågor.
Du kommer att ingå i HRBP-teamet bestående av 10 medarbetare.


Som HRBP på Toyota kommer du att:

  • Ingå i flera ledningsgrupper inom Produktionen
  • Implementerar HR-processer
  • Bidra till utveckling av ledarskapet
  • Stödja chefer i HR-relaterade frågor
  • Löpande administrativ hantering av inhyrd personal inom produktionen
  • Bidra till utvecklingen av HR-Funktionen som helhet då vi nu går in i en förändringsfas där bl.a. vår satsning på digitalisering ska omsättas i förändrade arbetssätt på såväl operativ som strategisk nivå.


För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du är en ansvarstagande och förtroendeingivande person med god förmåga att organisera, planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Genom din goda kommunikativa förmåga är du bra på att sätta dig in i chefers behov och kan därmed stödja dem på ett professionellt sätt.

Hos oss kommer du att ha många interna och externa kontakter vilket innebär att vi söker dig som gillar att samarbeta och trivs med många olika kontaktytor.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom HR med relevant akademisk utbildning, alternativt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom HR.

  • Vi söker dig som har goda kunskaper i Office paketet
  • Kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift i svenska
  • Goda kunskaper i tal och skrift i engelska

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 9 april 2023. Tjänsten är ett graviditetsvikariat, 100%, med placering i Mjölby. Tillträde senast 2 maj 2023. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

Annika Engberg, HR Manager, tel. 070 209 2096, alternativt via email, [ Email address blocked ] .
Elinor Ekblad, HR Business Partner, 0142-89765

Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 2023-2007