SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR Business Partner jobb i Valla på Kronfågel AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR Business Partner på Kronfågel AB

HR Business Partner

Kronfågel AB Valla, Södermanlands län Heltid


Är du den vi söker?

Vill du göra skillnad i ett företag med ett tydligt hållbarhetslöfte och god djurvälfärd? I rollen som HR Business Partner på Kronfågel i Valla/Katrineholm blir du en viktig del i ett engagerat HR-team. På Kronfågel får du chansen att kombinera operativt och strategiskt HR-arbete nära verksamheten, med särskilt fokus på kompetensförsörjning, i en utvecklingsorienterad verksamhet!

Arbetsbeskrivning

Kronfågel är en branschledande aktör som ständigt strävar efter förbättring och utveckling. För att  leverera utifrån verksamhetens behov skapar Kronfågel nu ett helt nytt HR-team på anläggningen i Valla utanför Katrineholm. Som HR Business Partner i Valla blir du en viktig del i företagets långsiktiga satsning inom HR!

I rollen som HR Business Partner hos oss får du möjligheten att stötta, utmana och utveckla verksamheten både operativt och strategiskt. Du är stöd för våra chefer och ledare i alla HR-processer och löpande frågor, både gällande kollektivanställda och tjänstemän och du driver HR-agendan inom din ledningsgrupp och affärsområde.

Med kompetensförsörjning som ett särskilt fokusområde tar du fram, utvecklar och implementerar processer, rutiner och utbildningar för chefer och ledare för att vi ska kunna attrahera, anställa, utveckla och bibehålla personal. På HR-avdelningen i Valla arbetar två HRBP samt HR administration och lön. Du blir en del av ett engagerat HR-team som tillsammans har målet att skapa en hållbar arbetsmiljö och där vi stöttar varandra för att lyckas. Rollen erbjuder en hybrid arbetsplats, med möjlighet att kombinera arbete på plats med distansarbete. Som HR Business Partner rapporterar du till Kronfågels HR-chef.

Exempel på ansvarsområden är bland annat att:
  • Driva, utveckla och implementera kompetensförsörjningsprocessen
  • Medverka till att bygga Kronfågels arbetsgivarvarumärke till ett av Sveriges starkaste
  • Utveckla och säkra onboarding- och rekryteringsprocesser
  • Stötta och utbilda chefer och ledare inom affärsområdet i alla HR-processer
  • Driva successionsplanering
  • Stötta chefer och ledare inom affärsområdet i alla HR-processer 
  • Driva och stötta i organisationsförändringar och fackliga förhandlingar
  • Utveckla effektiva administrativa HR-processer och rutiner för Employee life Cycle


Din profil

För att lyckas i denna roll tror vi att du har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet, med en bred erfarenhet från affärsnära HR-arbete, både operativt och strategiskt. Du är van av att driva förändringsarbete och har utvecklat, samt implementerat processer och arbetssätt för att skapa en modern och framgångsrik HR-funktion. Du har ett stort intresse och erfarenhet av kompetensförsörjning och söker hela tiden ny kunskap inom området. Du behöver ha erfarenhet från, och trivas i, en verksamhet med både kollektivanställda och tjänstemän och är van vid facklig samverkan och förhandling. Tidigare erfarenhet från tillverkandeindustri är meriterande.

Vi tror att du är nyfiken som person och drivs av att utveckla dig själv och andra. Du är prestigelös som person och ser samarbete som en viktig del för att lyckas men tycker också om att arbeta självständigt för att nå uppsatta mål. Du är van att coacha och utmana ledare till utveckling i sina chefsroller och du är trygg i att skapa vinnande samarbeten och relationer genom ditt sätt att vara och förmedla trovärdighet.

Vi hoppas att du vill vara med på resan där du får möjligheten att utveckla verksamheten och dig själv, i ett bolag där du kan göra skillnad! Om företaget

Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB är drygt 850 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på [ Link removed ] .

Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är "Better chicken for a better life". Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och sunt. Naturligtvis kommer du i din roll hos oss agera i linje med våra värdeord Öppenhet, Utmana och Agera nu.
Vi tror stenhårt på visionen - så välkommen du också!

Övrigt/Vad händer nu?

I denna rekrytering samarbetar Kronfågel AB med Inhouse. Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Vänta inte med att skicka din ansökan då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot några ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV här på hemsidan, inhouse.se. Du behöver inte skicka med något personligt brev, vi vet att ditt CV räcker gott och väl. Om du går vidare i processen kommer du som ett första steg få svara på ett antal urvalsfrågor. Processen innehåller även arbetspsykologiska tester. 

För mer information eller frågor, kontakta Aron Jegers på [ Email address blocked ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 280359